9.11.12

Ο μαύρος επιβήτορας


Από καιρό θέλαμε να συναντήσουμε εναν μαύρο επιβήτορα ενα αληθινό big-black-cock, που τοσα είχαμε δει και ακούσει. Στο ξενοδοχείο που μέναμε γνωρίσαμε τον Elton ένα μαύρο παίδαρο που δούλευε εκεί. Κατάλαβε τι θέλαμε και μόνο που δεν τρελάθηκε οταν είδε την γυναίκα μου ολόγυμνη μπροστά του. Το ίδιο βέβαια κι εκείνη όταν είδε το κορμί του να γυαλίζει στο μισοσκόταδο και το μακρύ μαύρο κοντάρι του να κρέμεται ανάμεσα στα πόδια. Χωρίς να χάσει χρόνο γονάτισε μπροστά του άρπαξε το μακρύ καυλι και μου το έδειξε, ενθουσιασμένη. «Αγάπη μου φώναξε δεν εχω ξαναδεί τέτοια πράγμα, κοίταξε ποσο μεγάλο είναι».

Δεν μπορούσα να μην συμφωνήσω θαυμάζοντας το σφιχτό νευρώδες κορμί του και αυτό που είχε ανάμεσα στα πόδια. Δεν άντεξα να μην απλώσω το χέρι μου και να πιάσω κι εγώ την ψωλή του. Ένοιωσα την σκληράδα και την δύναμη του να με συνεπαίρνει. Η επιθυμία να την δώ κάποτε με ενα μαύρο ψωλαρά ηταν απο τις πιο συχνές φαντασιώσεις μου. «Ελα μωρό μου ολος δικό σου» της λεω. Εκείνη χαμογέλασε, έβγαλε τη γλωσσα γλείφοντας το τεράστιο πουτσοκεφαλο και άρχισε να του κάνει πινέλο κάθετα σε ολόκληρο το κορμό μέχρι τα αρχίδια. Κραυγές ηδονής έβγαιναν από το στόμα του Elton καθώς ο πούτσος του έλειωνε μέσα στο αχόρταγο στόμα της. «Whore lick, well black dick» της ελεγε σπρώχνοντας το καυλί του οσο μπορούσε βαθιά και ζουλώντας τα βαριά βυζιά της. Τουλάχιστον μιση ώρα ρούφαγε, έγλειφε και περιεργαζόταν το μαύρο κοντάρι. «Ειναι υπέροχο μωρο μου είναι υπέροχο». Οταν είδε τη μαύρη ψωλάρα να ορθώνετε περήφανα μπροστά στα μάτια της, φώναξε σχεδόν παρακαλώντας. «Τωρα θέλω να με γαμήσεις, θελω να νιώσω αυτη τη μαύρη ψωλαρα στο μουνι μου» 

Ο μαύρος επιβήτορας ανασηκώθηκε και γονάτισε έτοιμος ανάμεσα στα πόδια της. Η ψωλή του τεράστια σκληρή και επιβλητική σημάδευε τώρα το καυλωμένο μουνί της. Φόρεσε ανυπόμονα ένα προφυλακτικό που δεν κάλυψε παρα μονάχα τη μισή ψωλάρα και της άνοιξε διάπλατα τα μπούτια. Εκείνη του έπιασε τον πούτσο και τον έτριψε ελαφρά στο στόμιο του κόλπου πάνω στο πεινασμένο μουνί της. Σιγά-σιγά τον βοήθησε να βάλει σχεδόν το μισό από αυτό το θηρίο μέσα της. Τώρα το καυτό υγρό μουνί της άρχισε να ανοίγει σαν μια τεράστια χοάνη και να καταπίνει πόντο-πόντο το παχύ του όργανο. Όταν αισθάνθηκε ότι τον πήρε σχεδόν ολόκληρο μέσα της ούρλιαξε από ανάμικτο πόνο και ευχαρίστηση: «Ωωωχ ναι μπηκε...την νοιώθω…είναι τεράστια...fuck me...fuck me». Ο Elton δεν περίμενε άλλο, ξεκίνησε να την τρομπάρει με το τεράστιο εργαλείο του, ενω κάθε τόσο της έλεγε προστυχόλογα. «Fuck you white whore with big black dick» 

Ο Elton με τις μαύρες του χερούκλες ποτε χούφτωνε τα βυζόμπαλα και ποτε με τις χειλάρες του σαν βεντούζα ρουφούσε τις καυλωμένες ρόγες. Ταυτόχρονα κάρφωνε βίαια το τεράστιο παλούκι στην ανοιγμένη μουνοτρυπα. Κάθε τόσο μια κραυγή ευχαρίστησης ξέφευγε απο το στόμα της Α. καθώς εισχωρούσε βαθιά και την έκανε να ουρλιάζει από πόνο και ηδονή. Την πηδούσε άγρια και με τόσο βάναυσες κινήσεις που κατάλαβα ότι θα είχε μήνες να γαμήσει. Έδειχνε να την ξεσκίζει κι όχι να την γαμάει. «Γαμησε με μαύρε πουτσαρα μου, γάμησε με» εκείνη τον ικέτευε…κι αυτός απαντούσε...«Fuck you white bits...fuck you» 

Ο μαύρος επιβήτορας συνέχιζε να την πηδάει για αρκετή ώρα κι αυτή να εχει αφεθεί στην ηδονή που της πρόσφερε. Το μαύρο σφριγηλό κορμί του κάθε τόσο έπεφτε και την σκέπαζε και δεν έβλεπα παρά μονάχα τα πόδια της διπλωμένα γύρω του. Η αντίθεση του λευκού με το μαύρο δέρμα, τυλιγμένα το ενα πάνω στο αλλο μου προκαλούσε μια πρωτόγνωρη αίσθηση.  Έβλεπα τη μεγάλη μαύρη ψωλάρα καθώς εισχωρούσε και βυθιζόταν στο μουνί της και το θόρυβο απο τα κρεμασμένα αρχίδια που χτυπούσαν ρυθμικά πανω στα ροζ μουνόχειλα και το θέαμα ηταν τόσο καυλωτικό. Δεν την γαμούσε, την ξεμουνιαζε κυριολεκτικά κι αυτή ξετρελαμένη ζητούσε ολο και περισσότερο γαμησι απο αυτό το τεράστιο όργανο που την σφυροκοπούσε ανελέητα. Απορούσα πως χωρούσε ολόκληρο ολο αυτό το τεράστιο θηρίο στο μουνί της και εκείνη πως άντεχε να τον δέχεται δίχως να πονάει.

Στο τέλος ο Elton φανερά αποκαμωμένος έβγαλε ένα μουγκρητό σαν άγριο ζώο και άρχισε να χύνει με δυνατούς σπασμούς πέφτοντας πάνω της. Όταν τελικά τραβήχτηκε από μέσα της και ο μαύρος ψωλαρος γλίστρησε εξω απο το μουνί της, η ξεχειλωμένη μουνότρυπα έχασκε σαν ενα τεράστιο ανοιχτό πηγάδι. Αφου αφαίρεσε το προφυλακτικό από την ψωλή του και μας το έδειξε περήφανος, το πέταξε πάνω στην κοιλιά της και γελώντας είπε. «Sperm of black balls for you sweetheart». Βλέποντας αυτόν τον ψωλαρο που γυάλιζε και έσταζε απο τα υγρά του, ήθελα να γευτώ κι εγω λίγο από την καύλα του. Επιθυμούσα τοσο να γλείψω αυτο το μαύρο παλούκι που πριν γαμούσε το μουνί της.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 

6 comments:

  1. tyxeri h dikia sou, pote tha katafero tin dikia moy na parei ki ayth tetoio kayli, kanoyn pos den theloun oi gamioles alla se oles aresei.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κ η δικη μου γαμιεται τελευτσια ... τρελαθηκε... δεν μου δινει καν σημασια πια.. δτειλε μου μειλ να μιλαμε

      Delete
  2. Απιστευτα δυνατοι παιδαροι οι μαυροι,εχουν ψωλαρες,κορμαρες κοιλιακους καυλα μεγαλα ποδια,δυνατα χοντρα δαχτυλα ....ολοι οι μαυροι γουσταρουν να γαμανε λευκες,της ξεφτιλιζουν ασυστολα οταν γαμανε.Ωραια ιστορια ....ελπιζω οχι διμιουργημα φαντασιας.

    ReplyDelete
  3. Thanks for finally talking about >"Big Black Cock" <Loved it!

    ReplyDelete
  4. Thanks very interesting blog!

    ReplyDelete