11.8.12

Βρεγμένα βυζιά



Μόλις είχαμε τελειώσει το βραδινό δείπνο και πριν ανέβουμε στο δωμάτιο, κατευθυνθήκαμε στο μπαρ του ξενοδοχείου να πιούμε ένα ποτό. Καθίσαμε στο μπαρ και η γυναίκα μου, ακουμπισμένη στο σκαμπό, ανασήκωσε ελαφρά τη γάμπα της, έτσι ώστε το άνοιγμα ανάμεσα στη στενή φούστα της να φανερώνει τους γυμνούς μηρούς της.
Σίγουρα όλοι θα ήταν ευχαριστημένοι από τη θέα που πρόσφερε ανάμεσα στα πόδια της. Άλλα και για μένα όλη αυτή η φάση μου άρεσε. Έβαλα το χέρι μου ανάμεσα στους μηρούς της και χάιδεψα την βελούδινη σάρκα. Κάποιοι δίπλα μας είχαν στρέψει το βλέμμα και κοιτούσαν τις μπουτάρες και τον προκλητικό κώλο που ξεχείλιζε έξω από το σκαμπό.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε έτσι για μερικά λεπτά. Ημουνα αρκετά ερεθισμένος και περίμενα να συμβεί κατι διαφορετικό. Πρόσεξα ένα τύπο με το βλέμμα καρφωμένο πάνω της και της έκανα νόημα. Μου χαμογέλασε και έγλειψε τα χείλη της. Σηκώθηκε και πέρασε δίπλα του, σχεδόν ακουμπώντας τα βυζιά στον ώμο του. Του ζήτησε να της ανάψει το τσιγάρο και κάτι του ψιθύρισε ενώ προχώρησε προς την τουαλέτα. Σύντομα την ακολούθησε κι ο τύπος. Δεν είχαν περάσει πάνω από δέκα λεπτά όταν τον είδα να επιστρέφει φανερά ενθουσιασμένος. Πέρασε δίπλα μου και χωρίς να με κοιτάξει μου ψιθύρισε. «Αν χρειαστείτε κατι, στη διάθεσή σας».

Σηκώθηκα και ανυπόμονα κατευθύνθηκα προς τις τουαλέτες. Έψαξα και τη βρήκα αναψοκοκκινισμένη με βρεγμένα βυζιά να καθαρίζει τα υγραμένα χείλη της. Τη φίλησα στο στόμα και γεύτηκα τη μυρωδιά του πουτσου που είχε πριν πιπώσει. Έσκυψα και μύρισα την ιδρωμένη σάρκα με την γεύση του χυμένου σπέρματος γλείφοντας και βυζαίνοντας τις υγρές ρόγες. Έβγαλα τον καυλωμένο μου πούτσο και τον έχωσα βαθιά στο στόμα της. Μου πήρε μια γρήγορη πίπα και άδειασα όλη την καυλα μου στο λαρύγγι της.  Η συνέχεια θα έπρεπε να ακολουθήσει κάπου αλλού, καλύτερα....

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

3 comments:

  1. Η προστυχιά είναι μαγεία όταν ξέρεις να την απολάυσεις...
    Να τα λέμε...

    ReplyDelete
  2. Δεν υπάρχει πρόστυχο στον έρωτα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Όταν μιλώ για προστυχιά, σε ωραίους χώρους όπως ο δικός σου εδώ,να το εκλαμβλάνεις ως ευλογία και όχι κάτι το απεχθές... :)

      Delete