14.1.13

Η επίσκεψη




Χτυπησα τη πορτα και μου ανοιξε η δικια σου απιστευτα ομορφη πανω σε ψηλα τακουνια με μαυρες καλτσες κι ενα στενο κορσε να καλυπτει το χυμώδες κορμι και τις βυζαρες της. Μην ελεγχοντας τον εαυτο μου με οτι εβλεπα αρχισα να την χουφτωνω παντου σε ολο το κορμι βυζια και κωλο. Με παρεσυρε σε ενα καναπε που βρισκοταν στο σαλονι, μου ανοιξε το παντελονι και μου τραβηξε εξω τον πουτσο, επεσε στα γονατα ανοιξε το στομα κι αρχισε την πιπα, με τρομπαριζε αργα και τα μαγουλα της φουσκωναν απο το ρουφηγμα το καυλι μου ειχε γινει τεραστιο και αυτη εδειχνε να μην το χορταινει η πουτανα σου εκανε τελειο τσιμπουκι.

Την εσπρωξα βιαια και την εριξα ανασκελα της ανοιξα τα μπουτια και εχωσα ολο μου το παπαρι στεγνα μεσα της. Το μουνι της ηταν υγρο και σφιχτο σαν κωλοτρυπιδα «σε γαμαω καριολα σε ξεσκιζω παλιο πουτανα» της ελεγα κι αυτη «πηδαμε παιδαρα μου να χορτασω» Την γαμουσα σκληρα, σταματουσα τον εβγαζα τελειως και μετα τον ξαναχωνα στο μουνι κι αυτη να φωναζει  «με γαμανε και με σκιζουν αγαπη μου, χυνω η πουτανα» Την εβλεπα να χυνει ενω τιναζοταν ολοκληρη αλλα και τα δικα μου ηταν ετοιμα να πεταχτουν «χυσε με καριολη τωρα που χυνω στο μουνι χυσε με κι εσυ» ο οργασμος της ηταν ο εντονοτερος που εχω δει σε γυναικα «σε χυνω κι εγω καριολα γυναικα σε χυνω στο μουνι σου φωναξε τον δικο σου να σε δει» «με χυνουν αντρα μου με χυνουν, χυνουν στο μουνι μου».

Τοτε σε ειδα να μας παιρνεις ματι και να μαλακιζεσαι μπροστα στο θεαμα που εβλεπες, «ελα να με γλειψεις σου λεει» κι εσυ αλλο που δεν ηθελες σκυβεις αναμεσα στα μπουτια και της καθαριζεις το μουνι απο τα χυσια «αφου εισαι καλος στο γλειψιμο σου λεω γλειψε και το παπαρι μου να καυλωσω και να στην κωλογαμησω» Στον βαζω στο στομα και αρχιζεις να μου παιρνεις πιπα και να ρουφας το παπαρι μου μεχρι τα αρχιδια. Ο πουτσος μου γινεται παλι σκληρος ετοιμος για τις τρυπες της «κοιταξε να δεις τι γαμησι θα φαει τωρα σου λεω» «ναι γαμησε την μου λες πηδα την στον κωλο» και η δικια σου «γαμησε με παλι ψωλαρα πηδα μου τον κωλο εδώ μπροστα του να με βλεπει».

Τη γυρισα και την εστησα στα τεσσερα και η κωλαρα της προβαλλε σε ολο της το μεγαλειο, «σε διαταζω να σαλιωσεις την κωλοτρυπιδα της να ανοιξει καλα και να μην πονεσει» ετσι η ψωλη μου γλιστρησε χωρις αντισταση στην σφιχτη κωλοτρυπιδα και την βυθισα ολοκληρη μεσα. Την τραβουσα πανω στον πουτσο μου σφιχτα απο τα κωλομερια ενω το καυλι μου τη σφυροκοπουσε κι αυτη ειχε τρελλαθει και ουρλιαζε συνεχεια «γαμησε μου τον κωλο, εχω καιρο να φαω πουτσο απο πισω» Εκει με αναψε αποτομα και της εριξα ενα δυνατο χαστουκι στα κωλομερια «τοτε φαε τον πουτσο μου παλιο ξεκωλιαρα αφου σ΄αρεσει» κι αυτη με κοιταζε και με ελεγε  «γαμα με και δερνε με ρε γαμιολη αντρα, ετσι με αρεσει να με δερνεις και να με γαμας».

Η δικια σου μουγκριζε και χτυπιόταν πανω στην πουτσα μου, η κωλαρα της ειχε κοκκινησει απο την προσπαθεια να τον παρει βαθια στη σουφρα κι εσυ μαλακιζουσουν και δεν μας αφηνες απο τα ματια σου «σε αρεσει που στην γαμαω την πουτανα σου, ε σε καυλωνει να την βλεπεις με ενα πουτσο στο κωλο κοιτα τωρα που θα την χυσω» «ναι ετσι γαμησε μου τον κωλο και χυσε με εδώ μπροστα του να με βλεπει» «τωρα θα νοιωσεις τα χυσια μου παλιο ξεκωλιαρα» Εκεινη την στιγμη όμως αλλαξα γνωμη και αντι να την χυσω στον κωλο, προτιμησα να στα δωσω εσενα να τα γευτεις αφου βλεπω οτι σε αρεσουν. Την βγαζω απο τον κωλο και πριν προλαβεις να πεις οτιδηποτε στα πεταω ολα στην μουρη και σε γεμιζω με τα φλοκια μου. Μετα ξαπλωσα και ηρθατε και οι δυο μαζι και με καθαρισατε τελειως. Ελπιζω να σου αρεσε φιλε μου το γαμησι που της εκανα και οταν θες φωναξε με να την γαμησω με τον ιδιο τροπο πραγματικα μπροστα σου. 



© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

2 comments: