12.2.14

Στο πάρκινγκ -1#




Ενώ επιστρέφαμε να πάρουμε το αυτοκίνητο στο παρκινγκ συναντήσαμε δυο μαύρους αφρικανούς ακουμπισμένους στα διπλανά αυτοκίνητα. Καθώς περνούσαμε από μπροστά, τους ακούσαμε κατι να λένε στη γλώσσα τους. Προφανώς σχολίαζαν το προκλητικό βάδισμα της Α, όπως κουνιόταν πάνω στα ψηλά τακούνια. Μάλιστα ενας από αυτούς κάπως χυδαία έβαλε το χερι ανάμεσα στα πόδια του γελώντας.
Η συγκεκριμένη φάση με ερέθισε και δεν άντεξα να μην της το πω όταν μπήκαμε στο αυτοκίνητο
«Θα γούσταρες να το κάνεις με ένα αραπη»
Με κοιτάζει πονηρά και με χαϊδεύει πάνω στο παντελόνι
«Θα σε άρεσε να έγλειφες μερικά νεγρικά καυλιά ε»
«Μμμμ γιατι όχι»
«Πόρνη»
«Ναι είμαι πόρνη»
Ξεκουμπώνω το παντελόνι βγάζοντας εξω το καυλι μου και την διατάζω να το γλείψει. Σαν υπάκουη σκυλίτσα σκυβει και το παιρνει ολόκληρο στο στόμα. Οι δυο μαύροι εντωμεταξύ μας ειχαν πλησιάσει και μας κοίταζαν αποσβολμένοι. Δεν ήμουν σίγουρος αν έπρεπε να συνεχίσουμε, αλλα ειχα την περιέργεια να δω τι θα επακολουθούσε 

Βαζω το χερι μου ανάμεσα στο βαθύ ντεκολτέ της κι απελευθερώνω τα μεγάλα βυζιά της που ξεπρόβαλαν σε ολο το μεγαλείο ολόλευκα και φουσκωμένα εμπρος στα έκπληκτα μάτια των δυο μαύρων. Τα αρπάζω και τα χουφτώνω τραβώντας με δύναμη τις σκληρές ρόγες με τα δάχτυλα. Κι εκείνοι βέβαια χωρις να χάσουν χρόνο είχαν ήδη βγάλει τα μεγάλα μαυριδερά καυλιά τους και τα χάιδευαν επιδεικτικά πισω από το κλειστό παράθυρο.
«Κοίταξε πως παιζουν τις ψωλαρες για χαρη σου της είπα, κοίταξε πως καυλώνουν ενώ σε παίρνουν ματι. Και τι δεν θα διναν να χουφτώσουν τις βυζαρες σου με τις μαύρες χερούκλες τους και να βάλουν τις μαύρες ψωλάρες ανάμεσα και να τα πλημμυρίσουν με αφρικάνικο σπερμα»
«Θελεις να γαμηθω μαζι τους»
«Οχι θελω να τους βλέπω να μαλακίζονται για παρτη σου»
«Δειξτους καλύτερα τι έχεις εκει ανάμεσα, καύλωσε τους ακόμη περισσότερο με την μουνάρα σου»

Με κοιτάζει χαμογελώντας γλείφοντας γεμάτη ηδυπάθεια τα χείλη και τραβάει την φούστα ψηλά. Οι γυμνες λευκές μπουτάρες γυαλίζουν στο μισοσκόταδο. Ανοίγει διάπλατα τα μπούτια, δείχνοντας προκλητικά το υγραμένο μουνί και αρχίζει να χαιδεύεται. Τους παρακολουθούμε καθως τρομπάριζαν γρήγορα και δυνατά τα τεράστια καυλιά τους με το πεινασμένο βλέμμα κολλημένο ανάμεσα στα μπούτια και στα βυζιά της, μέχρι που έχυσαν και εκτόξευσαν τα χυσια τους πανω  στο κλειστό τζαμί  του αυτοκινήτου.
Την τράβηξα και πίεσα το κεφάλι της πανω στον καυλωμένο πούτσο μου. Άπλωσα το χερι μου ανάμεσα στα μπούτια κι αρχισα να της χαϊδεύω τα μουνόχειλα και την ερεθισμένη κλειτορίδα. Οσο την έτριβα με τα δάχτυλα τοσο πιο δυνατά με τσιμπουκωνε. Δεν ήθελα και πολύ να τελειώσω στο στόμα της και να την αισθανθώ κι εκείνη να τραντάζεται και να χύνει ταυτόχρονα στο χερι μου.


© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

No comments:

Post a Comment