8.12.14

Ο νεαρός εραστής



Βγαίνει από το μπάνιο τυλιγμένος σε ενα λευκό μπουρνούζι. Ερχεται και στέκεται μπροστά μας κι εμείς παρατηρούμε το σφιχτό νεανικό κορμί του που μυρίζει άρωμα απο σαπούνι. Εκείνη τον πλησιάζει απλώνει το χέρια και χαϊδεύει το χαλαρό καυλι ανάμεσα στα πόδια του. Το παίζει απαλά μέχρι που το πουτσοκεφαλο ελευθερώνεται από το δέρμα της πόσθης. Όταν το παίρνει στο στόμα ο νεαρός αφήνει ένα αναστεναγμό ανακούφισης. Έπειτα από μερικά ρουφήγματα το καυλι του γίνεται σκληρό και μεγάλο. Την παρακολουθεί οπως τον γλείφει και μας λεει ποσο γουστάρει να πηδά ανώμαλα ζευγάρια αλλα δεν βρίσκει πολλά διαθέσιμα.

Ύστερα της ζητάει να πέσει στα τέσσερα και εκείνη υπακούει. Ο υπέροχος κωλος της ξεπροβαλει σαν ένα ακριβό έργο τέχνης μπροστά στα μάτια μας. Ο νεαρός για μια στιγμή μένει ακίνητος για να θαυμάσει την ομορφιά της. Την πλησιάζει απο πισω και τρίβεται ανάμεσα στο χώρισμα του κωλου της. Υστερα την αρπάζει απο τους γλουτούς και προσεχτικά σπρώχνει το καυλι του βαθια στο καυτό μουνί της. Εκείνη αφήνει μια μικρή κραυγή ηδονης και μερικές λέξεις καυλας βγαίνουν από τα χείλη της

Ο νεαρός δεν περιμένει αλλο, αρχίζει να κινείται ορμητικά και να βυθίζεται κάθε φορά με δύναμη μέσα της. Την ακούω να ουρλιάζει και να βογκά από ευχαρίστηση και το εβλεπα από την απόλαυση που είχε στο πρόσωπο της. 

Ξαπλώνω ανάσκελα κατω απο το κορμί της και σέρνομαι μέχρι τα ανοιχτά της σκέλια. Πάνω από το κεφάλι μου το θέαμα ειναι υπέροχο. Το σκληρό νεανικό καυλι να διεισδύει και να ανοιγει το σφιχτό μουνί σαν έμβολο και ολόκληρο το κορμί της να τραντάζεται από τα δυνατά χτυπήματα που προκαλει στους γοφούς της. Τα τρυφερά της μουνοχειλα μούσκεμα στάζουν απο τα υγρα της και με καλουν να τα ρουφήξω.

Όταν σε μια στιγμή η σκληρή ψωλη βγαίνει απο μέσα της και με αγγίζει στο πρόσωπο, ασυναίσθητα βγαζω τη γλώσσα και προσπαθω να τη γλείψω. Τοτε συνειδητοποιω οτι γλείφω την ψωλη του γαμιά της που γαμούσε το μουνί της. Αυτο με τρελαινει ακόμη περισσότερο. Την ρουφάω μεχρι που την νοιωθω να σκληραίνει στο στόμα μου και τον βοηθάω να την ξαναβάλει μεσα. Τωρα ο πουτσος του πιο ισχυρός και πιο μεγάλος γλιστρά με άνεση στο υγραμένο μουνί που είχε ανοίξει υπερβολικά απο το συνεχές σφυροκοπημα.

Με την ακρη της γλώσσας συνεχίζω το γλείψιμο, πότε στη κλειτορίδα και πότε στα αρχίδια του νεαρού. Έπειτα από μερικά λεπτά τον ακούω ν΄αφηνει μια κραυγή ηδονής και να βγαίνει από μεσα της. Το νεανικο σπερμα που τόση ώρα εβραζε ανάμεσα στ΄ αρχίδια του τινάχτηκε με δύναμη απο την ουρήθρα και με πλημύρισε στο πρόσωπο. Οταν τέλειωσε πηρα την πούτσα του στο στόμα και ρούφηξα τα τελευταίες σταγόνες. Ηταν πραγματικά υπέροχο.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση  

2 comments:

  1. καυλα!

    ReplyDelete
  2. σου αρεσει κι εσενα η ψωλη βλεπω.

    ReplyDelete