10.12.15

Gloryhole experience




Πιστεύω ότι πολλοι φίλοι cuckold θα επιθυμούσαν να δοκιμάσουν την εμπειρία της gloryhole μαζί με τη γυναίκα τους. Κλεισμένοι μέσα σε μια καμπίνα να βλέπουν πισω από μερικές τρύπες να ξεπροβάλλουν διάφορες καυλωμένες ψωλες έτοιμες για γλείψιμο. Μικρές και μεγάλες ψωλές διαφορετικές σε μέγεθος και χρώμα που αναζητούν ένα διαθέσιμο στόμα να χωθούν και να χύσουν.
Κι εσεις δίπλα της να παρακολουθείτε πως τις μαλακίζει, τις βυζαίνει και τις ρουφάει μεχρι να την πλημμυρίσουν με καυτό σπέρμα σε πρόσωπο και στόμα. Και στο τέλος γεμάτοι ικανοποίηση για το θέαμα που σας προσφέρει να της δίνετε ένα παθιασμένο φιλί στα χείλη.

Η έκφραση glory-hole (οπή της χαράς) αναφέρετε συνήθως στην ύπαρξη μιας οπής ανάμεσα σ΄ένα χώρισμα. Συνήθως σε δημόσιες τουαλέτες η σε ειδικούς ιδιωτικούς χώρους (κλάμπ πριβέ). Είναι μια μορφή σεξ οπου μπορεί κάποιος να κάνει ανώνυμα στοματικό σεξ η και άλλες σεξουαλικές πράξεις χωρίς να έρθει σε άμεση επαφή με τον άλλον.


4 comments:

  1. ειναι απο τις επιθιμιες που θα ηθλα να πραγματοποιουνταν

    ReplyDelete
  2. Καβλα απο καθε αποψη...

    ReplyDelete
  3. oi kopeles stin ellada einai 1000 xronia piso kai kompleksikes,stin ameriki pou to kana me mia fili kali itan kayla,mono ayto sas lew akoma to thimamai k kayylono

    ReplyDelete
  4. μου αρεσει να την χυνουν και να γλυφω το χυμενο σπερμα στο προσωπο της

    ReplyDelete