22.6.16

Παίξε το πουλάκι σου





Δεν φαντάζεσαι τι μου έκαναν, με ξέσκισαν, με ξέσκισαν απο παντού. Πηδιόμαστε μέχρι το πρωί και χύναμε όλοι δίχως τελειωμό. Με έπαιρναν απο όλες τις στάσεις και οι τρείς απο παντού. Ούτε θυμάμαι πόσες φορές γάμησαν το μουνί, το στόμα, και τον κώλο. Αυτό που θυμάμαι είναι οτι είχα συνέχεια μια πούτσα σε όλες μου τις τρύπες. Στην αρχή δεν ήθελα να το κάνω απο πίσω γιατί τις είχαν τεράστιες, πιο μεγάλες απο τη δική σου μωρό μου και με πονούσε αλλά μετά μου άρεσε και το ήθελα σαν τρελή. Γαμιόμασταν ασταμάτητα, πάνω στο κατάστρωμα, δίπλα στη θάλασσα, κάτω από τ’ αστέρια, παντού. Κι εγώ δεν ξέρω πόσους οργασμούς είχα εκείνη τη νύχτα. Ούρλιαζα τόσο δυνατά απο ηδονή που ολοι γύρω μπορούσαν να με ακούσουν. Ποσο θα ήθελα να το ξανακάνω γλυκέ μου.
«Είσαι μεγάλη πόρνη το ξέρεις»
«Ναι μικρέ μου κούκο, το ξέρω...παίξε τώρα το πουλακι σου για μένα, για τη πόρνη σου που πηδήχτηκε με τους γαμιάδες της»



8 comments:

  1. Καυλα, αλλα δεν φαινεται η φωτο

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν υπάρχει φώτο νταρλινγκ!

      Delete
  2. καβλωτικο να εγλυφα αυτο το ωραιο ποδαρακι και τη κρεμουλα σε ολο το ποδι.

    ReplyDelete
  3. παξτη μαλακα και αφησε να την γαμουνε αλλοι.την επομενη φορα φωναξε με νατην γαμησω. εικοσι ποντους την εχω ανσε ενδιαφερει.να την φας κι εσυ.

    ReplyDelete
  4. Διάβασα την ανάρτηση και αυθόρμητα το χέρι μου πήγε εντελώς αψυχολόγητα στο κουμπί "έναρξη παρακολούθησης"!!! Καλώς σε βρίσκω! Μπαίνω να διαβάσω!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ευχαριστούμε για την επίσκεψη. Καλώς ήρθατε!

      Delete
  5. ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΝΑΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΙΕΙΣ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.

    ReplyDelete
  6. Aos corninhos e putinhas que desejao um pau negro duro, grande e grosso no rabo,na boca ou na buceta, whatsapp 11952418352,Carlos

    ReplyDelete