28.9.16

Στο καράβι με δυο αγνώστους


Περασμένα μεσάνυχτα μετά από μια γεμάτη βραδιά με χορό και ποτό αρκετά ζαλισμένοι βρεθήκαμε χωρίς να το καταλάβουμε μαζί με δυο αγνώστους στη καμπίνα του πλοίου. Εκείνο που θυμάμαι ήταν την ίδια γονατιστή και πάνω στο κεφάλι της αριστερά και δεξιά δυο τύποι με τα καυλιά τους έξω απο τα παντελόνια να δέχονται τα χάδια της. Τους μαλακιζε και τους έγλειφε πεταχτά μια τον έναν μια τον άλλον. Ηταν εμφανώς ζαλισμένη, και προφανώς σουρωμένη ενω τρομπάριζε με τέτοια λαχτάρα τις δυο ψωλές σαν τη διψασμένη που γύρευε να πιει μια σταγόνα νερό στην έρημο.

Το παιχνίδι αυτό δεν κράτησε πολύ ώρα. Ο ένας κινήθηκε πίσω της ενώ ο άλλος συνέχιζε να την τσιμπουκώνει. Τώρα ηταν στα τέσσερα με το πρόσωπο πάνω στο καυλί του ενός και με τον κώλο γυρισμένη στον άλλον. Αυτος που βρισκόταν πίσω, της ανασήκωσε το φόρεμα, τράβηξε το μαύρο κιλοτάκι και με το δάχτυλο προετοίμασε το έδαφος. Αφού έπαιξε δυο τρεις φορές τη ψωλή του την άρπαξε γερά απο τα κωλομερια και της τον κάρφωσε με δύναμη στο μουνί. Την έπαιρνε γρήγορα και λυσσαλέα ενω εκείνη δεχόταν σιωπηλά καθε φορά την εισβολή του και έδειχνε να μην καταλαβαίνει τίποτα. 

Ειχα φτιαχτεί φοβερά απο το σκηνικό και ασυναίσθητα μαλακιζόμουν ακολουθώντας το ρυθμό του καυτού τρίο. Ολοι ήταν φοβερά καυλωμένοι απο το γαμήσι και φυσικά αδιαφορούσαν για τη παρουσία μου. Ο τύπος πίσω της, την επαιρνε σε ξέφρενο ρυθμό βρίζοντας την και προτρέποντας τον άλλον να της ξεσκίσει το στόμα. Η Α. τύφλα από το ποτό, ζαλισμένη και καυλωμένη, έπνιγε τις δυο ψωλάρες, τη μια στη πεινασμένη μουναρα και την άλλη στο διψασμένο στόμα της.

Το τέλος δεν άργησε όντως να έρθει. Κανείς δεν κουνήθηκε, κανείς δεν άλλαξε θέση. Εως ότου αυτός που την πίπωνε της τα πέταξε ολα στο πρόσωπο και η Α. χωρίς να προλάβει να αντιδράσει τα δέχτηκε ολα παθητικά πάνω της. Δεν άργησε να τελειώσει κι άλλος πίσω της μουγκρίζοντας, ενω τη ράντιζε ανάμεσα στα κωλομάγουλα.

Η Α. φανερά εξουθενωμένη μετά απο το ανελέητο γαμησι, έγειρε και έπεσε σχεδόν λιπόθυμη στο κρεβάτι. Το άλλο πρωί οταν ξυπνήσαμε κανείς δεν μπορούσε να θυμηθεί τι ακριβώς συνέβη το προηγούμενο βράδυ. Μονο τα λεκιασμένα εσώρουχα και τα πεταμένα ρούχα στο πάτωμα, μαρτυρούσαν αυτο που έγινε.


© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 


6 comments:

  1. Ειχα ζησει κατι αναλογο με τη πρωην μου σε καποιο ταξιδι. Ειχαμε γνωρισει δυο νταλικερηδες και τους μοιραστηκαμε μαζι ολο το βραδυ. Περασαμε υπεροχα. Ακομη το θυμαμαι.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Κι εμείς καλά περάσαμε! Εκτός απο τον πονοκέφαλο την επoμένη.

      Delete
  2. Γεια σας ηθελα να ρωτησω τι τυπος κουκολντ εισαι. θελω να πω δηλαδη αν σου αρεσει απλα να κοιταζεις η παιρνεις μερος κι εσυ.εγω ειμαι υποτακτικος και μου αρεσει να τους υπηρετω και να ταπεινωνομαι μπροστα τους, και φυσικα δεν με στεναχωρει καθολου αν στο τελος ο μπουλ πηδησει κι εμενα.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Συνήθως προτιμώ να κοιτάζω χωρίς απαραίτητα να συμμετάσχω. Η δική μου απόλαυση προέρχεται περισσότερο από την ικανοποίηση που βλέπω στο πρόσωπο της κατά τη διάρκεια της πράξης και έτσι δεν θέλω να χάσω ούτε δευτερόλεπτο.
      Φυσικά στο τέλος πάντα φροντίζω εκείνη.

      Delete
  3. Το πιο κοντινό σ'αυτό που περιγράφεις το βίωσα όταν ένας Σουηδός μ'είπε έλα στη σουίτα μας έχουμε πάρτυ μετά τη συναυλία...αλλά δεν πήγα γιατί έτσι ξεκινάν οι παρτούζες όπως πολύ σωστά περιέγραψε η Άθλια κόρη Dannossiel. Ωραίο ερωτικό blog η Θεά Καφροδίτη είναι πολύ χαρούμενη γι'αυτή την ανακάλυψη.

    ReplyDelete
  4. Και εμείς για την επίσκεψη μας!

    ReplyDelete