11.11.18

Ο ρόλος ενός κερατά




Σου αρέσει...σου αρέσει σαν τρελός η ιδέα να δεις την γυναίκα σου να πηδιέται με εναν άλλον άνδρα. Ετσι δεν ειναι. Σου αρέσει να γίνεις κερατας. Βεβαιώσου τοτε ότι αυτόν που θα επιλέξει να ειναι μεγάλος εραστής, προικισμένος και καλύτερος από σένα. Το καυλι του πρέπει να χοντρό και μεγάλο τουλάχιστον διπλάσιο στο μέγεθος απο το δικό σου.
Άφησε τη γυναίκα σου να γίνει ερωτικό υποχείριο στα χερια του. Τωρα πια δεν σου ανήκει, δεν εχεις κανένα δικαίωμα πάνω της, είναι δική του αυτος την οριζει. Άφησε την να ικανοποιήσει κάθε κρυφή σκέψη και επιθυμία της. Να υπομείνει καθε βίτσιο του εραστή της. Να γαμηθεί παντού στο στομα, στο κωλο, στο μουνι μέχρι να ουρλιάξει απο ηδονή. Ο γαμιας της θα της χαρίσει οσους οργασμούς η ιδια μπορεί να αντέξει. Οταν εσυ δεν είσαι σε θεση να της προκαλέσεις ούτε ένα. Κι οταν εκείνη αποφασίσει να του προσφέρει τον κώλο της, το μέρος του κορμιού της που εσένα πάντα αρνήθηκε. Μην δυσαρεστηθείς καθόλου, άφησε την να το κάνει εχει κάθε δικαίωμα. Παραδέξου οτι ειναι καλύτερος απο σένα και αξιζει αυτή την επιβράβευση αφου μπορεί και της προσφέρει την απόλαυση που εσυ εισαι ανίκανος να δώσεις.
Μην ενοχληθείς ενω τον αγκαλιάζει και τον φιλάει με πάθος οπως δεν το έκανε ποτέ μαζί σου. Τώρα ειναι κυριευμένη απο την καύλα και τη σφοδρή επιθυμία να γαμηθεί. Αν παρατηρήσεις θα δεις στο πρόσωπο της, την έκφραση της ευχαρίστησης. Ετσι κι αλλιώς αγνοεί την παρουσία σου, εχει παραδοθεί ολοκληρωτικά στον εραστή της. Η γυναικα σου ανήκει σε αυτόν που μπορεί να της προσφέρει τη μέγιστη ηδονή.  Εσυ δεν υπάρχεις, περιμένεις μονο να τελειώσει και αφού σου το επιτρέψει μπορείς να καθαρίσεις το χυμένο σπέρμα στο κορμί της. Αυτή είναι η δική σου ανταμοιβή. Κι αυτός είναι ο ρόλος που πρέπει να αποδεχθείς. Ο ρόλος ενός κερατά που θέλει να του πηδάνε τη γυναίκα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 

5 comments:

  1. 1. Δεν εχω κοπελα
    2. Δεν ξερω κανενα με 42 ποντους εργαλειο
    3. Δεν μοιραζομαι

    Ειμαι ο μοναχοφαγας ο καριολης

    ReplyDelete
  2. 1. εκείνη χάνει
    2. χαχαχα
    3. καλά κάνεις

    Είσαι ευαίσθητο παιδί!

    ReplyDelete
  3. Αυτή είναι η περιπτωση μου. Φαίνεται να γράφτηκε για μένα. Στην πραγματικότητα εχω πολυ καιρό να γαμήσω τη γυναίκα μου γιατι γαμιέται με ενα άλλον.. Ανακάλυψα μερικά μηνύματα στο κινητο της και απο τοτε ξερω οτι μου τα φοράει..Καθόλου δεν με πειράζει. Θελω πολύ να της το πω αλλα μέχρι τωρα κολλάω.

    ReplyDelete
  4. Δεν έχω καταλάβει, αυτός είναι βασικός οδηγός για κερατάδες; Ή απλές συμβουλές;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Απλες συμβουλες για επιδοξους κεραταδες!

      Delete