26.3.22

Μαύρος Αφεντης


Καθε γυναίκα μπορεί να περιγραφεί ως τυχερή οταν υπηρετεί ένα Black MasterΟι μαύροι άντρες ειναι σεξουαλικά ανώτεροι απο τους λευκούς και οι γυναίκες ποθούν την ενέργεια που λαμβάνουν από ένα μαύρο πουτσο. Μαζι του μπορούν να απολαμβάνουν το σεξ και οποιαδήποτε φαντασίωση έχουν στο μυαλό τους χωρίς αναστολές. Τα μαύρα αρσενικά οχι μονο διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα αλλα και τη σεξουαλική δύναμη και αντοχή που χρειάζεται να της προσφέρουν πολλαπλούς οργασμούς. 

Ο Black Master σε αντάλλαγμα, θα κυριαρχήσει σεξουαλικά στη σύζυγο. Η ιδια θα είναι πάντα στη διάθεση του για τον ευχαριστήσει οταν εκείνος το ζητήσει. Το κορμί της είναι δικό του και μπορεί να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία του. Μπορεί να την πηδήξει χωρις προφυλακτικό και να εκσπερματώσει όπου εκείνος επιθυμεί ακόμη και στο μουνι της. Στο θέμα γονιμότητας όμως η ίδια έχει τον τελευταίο λόγο ακόμη και απέναντι στο Μαστερ. Και είναι δική της επιλογή αν αποφασίσει να μείνει έγκυος και να κρατήσει το σπόρο του.

Η σύζυγος αποδέχεται ότι ο Μαύρος Αφεντης δεν είναι μόνο δικός της και είναι ελεύθερος να πάει με άλλες γυναίκες. Αν της ζητησει να συμμετάσχει ερωτικά μαζί τους η και με άλλους μαύρους άντρες η ίδια έχει υποχρέωση να τον ακολουθήσει δίχως να το αρνηθεί. Ο άντρας της θα γίνει επίσης υποτακτικός στον μαύρο αφέντη/εραστή. Θα συνεχίσει να φροντίζει τη σύζυγό του άλλα η ίδια σεξουαλικά θα είναι "ιδιοκτησία" του Μαύρου Αφέντη. Οταν το ζευγάρι γινει "ιδιοκτησία" ο σύζυγος δεν θα εχει καμιά μορφή σεξουαλικής επαφής με τη σύζυγο του. Του επιτρέπεται μόνο να αυνανίζεται και να καθαρίζει το cum του αφέντη κάθε φορά που τελειώνει στο κορμί της. Σαν ζευγάρι έχουν καθήκον βρουν και άλλα ζευγάρια να υπηρετήσουν τον Black Master.


2 comments:

  1. Αν θέλουμε να δουμε τη γυναίκα μας πάντα χαρούμενη, στο μέλλον, τότε αργά ή γρήγορα θα πρέπει να της προσφερουμε ένα ωραίο Big Black Cock

    ReplyDelete
  2. Μακαρι αυτή να ηταν η γυναίκα μου. Θα ηθελα πολύ να τη δω να τη γαμαει ενας μαυρος αντρας.
    Να χωνει το μαυρο πούτσο στο μουνι και να τη ξεσκιζει σαν πορνη.

    ReplyDelete