7.5.12

Μια βραδιά στο Παρίσι-1#



Μια βραδιά στο Παρίσι μετά από ένα καλό δείπνο ευδιάθετοι και οι δυο μας κατευθυνθήκαμε σε ένα μικρό καμπαρέ. Καθίσαμε σ΄ ένα τραπέζι που βρήκαμε ελεύθερο στο βάθος για να δούμε το πρόγραμμα. Στην σκηνή μια γυναίκα ντυμένη σαδομαζο με μαύρες δερμάτινες μπότες μέχρι του μηρούς και δυο στρογγυλά ανοίγματα στο στήθος που προεξείχαν δυο μικρά βυζάκια τραγουδούσε και έπαιζε με το κοινό. Ο σερβιτόρος ήρθε να μας εξυπηρετήσει και αφού είμαστε Παρίσι φυσικά Moet Chandon.

Το καμπαρέ δεν ήταν μεγάλο αλλά αρκετά γεμάτο. Απολαμβάναμε το κρασί μας όταν ξαναεμφανίστηκε ο σερβιτόρος λέγοντας μας ευγενικά «a un petit problem». Το πρόβλημα ήταν ένας μοναχικός πελάτης που δεν έβρισκε θέση «Voulez-vous?»  Κανένα πρόβλημα στριμωχτήκαμε λιγάκι προσφέροντας θέση στον άλλον κύριο. Συστηθήκαμε ενώ αμέσως αυτός άρχισε να συνομιλεί με την A. που ήξερε γαλλικά ενώ αντιλήφθηκα ότι το βλέμμα του δεν μπορούσε να μην αποφύγει το βαθύ άνοιγμα του ντεκολτέ της.

Τον έλεγαν Φιλιπ και ήτανε ζωγράφος, όχι γνωστός αλλά είχε κάνει ήδη τρεις εκθέσεις με τα έργα του όπως είπε. Ο χαμηλός φωτισμός η μουσική μια δεύτερη σαμπάνια από τον Φιλιπ είχαν δημιουργήσει μια έντονη αισθησιακή ατμόσφαιρα. Η συνομιλία μαζί τους συνεχιζόταν σχεδόν σε απόσταση αναπνοής ήταν τόσο κοντά τα πρόσωπα τους που θα μπορούσαν να φιληθούν αν ήθελαν. Την έβλεπα πως τον πρόσεχε και κατάλαβα ότι δεν της ήταν αδιάφορος.

Σκύβω και της ψιθυρίζω… «Θα σου άρεσε να το έκανες μαζί του»  Η a. φανερά ταραγμένη με κοίταξε με τα μεγάλα μάτια της. «Δεν ξέρω, αν το θες κι εσύ»  Κούνησα καταφατικά το κεφάλι λέγοντας. «Άγγιξε τον». Εκείνη άνοιξε τα πόδια και τον ακούμπησε ελαφρά, αυτός το κατάλαβε. Εγώ άρχισα να την χαϊδεύω πάνω από τα μπούτια. Έβλεπα το χέρι της μέσα στο σκοτάδι να γλιστράει πάνω από το πόδι του και να σταματάει πάνω στο παντελόνι του. Με το δικό μου στο μεταξύ είχα εισχωρήσει κάτω από το φόρεμα της. Σαν πραγματικός Latin lover ο Φιλιπ είχε καταλάβει το παιχνίδι και πέρασε κι αυτός το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια της. Η a. είχε ανοίξει τα πόδια για να μας διευκολύνει καλύτερα. Χαϊδεύαμε έτσι με τα δάχτυλα κι οι δυο πότε το εσωτερικό των μηρών της και πότε το μουνάκι της που ήταν ήδη μουσκεμένο. Η a. με μισόκλειστα μάτια άφηνε μικρά βογκητά και μου ψιθύριζε.  «Με τρελαίνει»

Έγινε ακόμη πιο τολμηρή και ανοίγοντας το παντελόνι του έβαλε το χέρι της μέσα. Άρχισε να τον χαϊδεύει ενώ είχε αφεθεί στα χάδια μας. Όλα αυτά για μένα ήταν αρκετά να με ερεθίσουν βλέποντας την να χαϊδεύεται από έναν άλλον άντρα.
Ο Φιλιπ έσκυψε στο αυτί της ενώ κάτι της έλεγε. «Ζήτησε να πάμε κάπου πιο άνετα μου είπε» «Εσύ το θέλεις της είπα» «Αν το θέλεις κι εσύ» Πληρώσαμε και βγήκαμε αμέσως, ένα ταξί και η διαδρομή για το πιο κοντινό ξενοδοχείο.
-1ο μερος-

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 
 

2 comments:

  1. Ωραία αρχή, περιμένουμε τη συνέχεια

    ReplyDelete
  2. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη.

    ReplyDelete