18.5.12

Θέλω να σε βλέπω να γαμιέσαι

Θέλω να σε βλέπω καθισμένη πανω σε ένα στητό καυλί να γαμιέσαι. Θέλω να βλέπω τη καύλα στο πρόσωπό σου, οταν σου ανοίγει τα τρυφερά μουνοχειλα, εισχωρει βαθιά μέσα σου, σε διαπερνά και σε γεμίζει ηδονή. Θέλω να σε βλέπω καθώς τινάζεσαι και σφίγγεις το μουνί σου για να νοιώσεις καλύτερα την σάρκινη αίσθηση του πούτσου ανάμεσα στα τοιχώματα του κόλπου σου. 

Θέλω να σε βλέπω όταν ανοίγεις διάπλατα τα σκέλια να δεχθείς ολόκληρη την ορμή του. Τη ραχοκοκαλιά σου να τρέμει από την ένταση και τον μαλακό πισινό σου να απορροφά τα δυνατά χτυπήματα που δέχεσαι στην λεκάνη σου. Να παραδίνεσαι στην ηδονή που σου προσφέρει ο πουτσος και να γαμιέσαι χωρίς ταμπού και ντροπή

Θέλω να βλέπω τα όμορφα βυζιά σου, να πάλλονται και να τινάζονται πάνω-κάτω καθώς καλπάζεις άγρια σαν μια καβαλάρισσα με το σκληρό καυλί καρφωμένο μεσα σου. Τον ιδρώτα από το πρόσωπο σου οταν κυλά και στάζει ανάμεσα στη χαράδρα του στήθους σου και καταλήγει στην κοιλιά σου.

Θέλω να σε βλέπω να βογκάς με το στόμα μισάνοιχτο και να σου κόβεται η ανάσα, ενώ ακολουθείς το ρυθμό καθε διείσδυσης του καυλιού που μπαίνει στο μουνί σου. Θέλω να σε βλέπω πως κουνιέσαι, πως ανασηκώνεις τους γοφούς για να τον παίρνεις καλύτερα και πιο βαθια. Να σε ακούω να παρακαλάς να σε γαμήσει βιαια και δυνατά σαν πόρνη. Να ζητάς ολόκληρη τη ψωλη να σε καρφώνει μέχρι τον πάτο του γαμημένου μουνιού σου.  

Θέλω να βλέπω το κορμί σου να συσπάται και να τραντάζεται όταν πλησιάζει ο οργασμός. Να ηδονίζεσαι και να ουρλιάζεις από τα κύματα της ευχαρίστησης και του ερωτικού παροξυσμού. Τέλος θέλω να δω στα μάτια σου την καυλα που αισθάνεσαι όταν το σπέρμα πλημμυρίζει τα σωθικά σου και σε γεμίζει ηδονή.


© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

No comments:

Post a Comment