29.5.12

Το νέκταρ της ηδονής


Σε βλεπω να πλησιάζεις αργά με το στόμα μισάνοιχτο πάνω στο πούτσο που λαχτάρας να γλείψεις. Με την άκρη της γλώσσας σαλιώνεις περιμετρικά την υγρή βάλανο. Στη συνέχεια κατεβαίνεις κάθετα στον κορμό και κάνεις αργά πινέλο μέχρι τα αρχιδια. Σταματάς, παίρνεις ανάσα, τα πιπιλάς, τα γλείφεις, τα ρουφάς και με την γλώσσα ανεβαίνεις ξανά στο κεφάλι. Το σφίγγεις ελαφρά με τα χείλια, το βυζαίνεις, ανοίγεις το στόμα και το βάζεις ολόκληρο οσο πιο βαθιά αντέχεις. Τα μάγουλα σου φουσκώνουν και ξεφουσκώνουν μαρτυρούν το πάθος της προσπάθειας. Τα χείλη σου σφιγμένα γύρω από το γυαλιστερό κεφάλι το φυλακίζουν ώστε να μη χαθεί ουτε ίχνος απο την γεύση του. Κάθε τόσο αφήνεις μικρούς αναστεναγμούς ηδονής απο την ευχαρίστηση που παίρνεις από το γλείψιμο.

Η γλώσσα σου δουλεύει κυκλικά γύρω από το γυαλιστερό κεφάλι, στο χαλαρό δέρμα του χαλινού πάνω στην ουρήθρα. Η τρυφερή σάρκα του πουτσου λειώνει κάτω από το συνεχές πινέλο της γλώσσας σου. Βυζαίνεις λαίμαργα τα πρώτα προσπερματικά υγρά που βγαίνουν από την υγρή οπή του. Γλείφεις τα χείλη σου και συνεχίζεις.

Το καταπίνεις ολόκληρο σαν άπληστη ρουφήχτρα καθώς το νοιώθεις να φουσκώνει και να μεγαλώνει στο στόμα σου. Σφίγγεις τα χείλη γύρω από την καυτή σάρκα και το αφήνεις να σε γαμήσει κανονικά στο στόμα. Τα σάλια σου τρέχουν απο τα χείλη σου και πασαλείβουν το σκληρό κοντάρι ώστε να γλιστρήσει πιο βαθιά στο λαιμό σου.

Κάθε φορά που τ’ αρχίδια χτυπούν στο σαγόνι σου, αυξάνει περισσότερο η καύλα στο εσωτερικό τους. Το σπέρμα κοχλάζει και προετοιμάζεται να εκτιναχτεί σαν ηφαιστειακή λάβα. Περιμένεις με ανυπομονησία να γευτείς την έκρηξη της ηδονής.

Η ουρήθρα ανοίγει και προετοιμάζεται για την εκσπερμάτιση του πολύτιμου γαλακτώδους υγρού. Η κοιλότητα στο στόμα σου πλημμυρίζει με αδιάκοπες ριπές από καυτό σπέρμα που αφήνεις να κυλήσει ανυπόμονα στο λαρύγγι και να γεμίσει τα σωθικά σου. Το ρουφάς, το βυζαίνεις, το απομυζάς, δεν αφήνεις καμιά σταγόνα να πάει χαμένη από το θεσπέσιο υγρό, το μοναδικό νέκταρ της ηδονής. Η καλύτερη ανταμοιβή για την προσπάθειά σου.


© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση


2 comments:

  1. αυτό που κατάλαβα είναι οτι δεν ξέρω ανατομία του πέους, τι σκατά ειναι ο βαλανος;

    ReplyDelete
  2. Ειναι "το κεφαλακι του πεους" και λεγεται η βαλανος
    Να μας διαβαζετε για να μαθαινετε :)

    ReplyDelete