Saturday, June 9, 2012

Διπλή ευχαρίστηση

Εκείνο το βράδυ η a. ντύθηκε όσο πιο προκλητικά μπορούσε. Κοντή δερμάτινη φούστα με μαύρες κάλτσες λεπτή μπλούζα χωρίς σουτιέν. Τα βυζιά της χόρευαν ελεύθερα, ήταν ένα όνειρο. Στο μπάρ και μετά από δύο ποτά και κόψιμο κίνησης βλέπει ένα νεαρό να κάθεται μόνος του. Έχουμε σχεδόν τελειώσει τα ποτά μας τον δείχνει σε μένα με ρωτάει αν μου αρέσει, της απαντώ καταφατικά.

Τότε η a. συγκεντρώνει το βλέμμα της σε εκείνον. Ομολογώ ότι καύλωσα μόνο και μόνο από το βλέμμα που του έριχνε. Μετά από λίγο αυτός πλησιάζει στο τραπέζι μας. Ζητάει να χορέψει μαζί της. Το επόμενο λεπτό τους βρίσκει αγκαλιασμένους να χορεύουνε ένα παθητικό κομμάτι. Την σφίγγει στην αγκαλιά του και εκείνη τυλίγει τα χέρια της πίσω από το λαιμό του. Τα μεγάλα βυζιά της πιέζονται στο στέρνο του και οι ρώγες της έχουν ερεθιστεί. Βλέπω τα χέρια του να πιάνουν τα κωλομάγουλά της.  Ένα τεράστιο εξόγκωμα στο παντελόνι του δείχνει ότι είναι ήδη καυλωμένος. Το τραγούδι τελειώνει και απρόθυμα γυρνάνε στο τραπέζι. Προτείνω να συνεχίσουμε τη βραδιά κάπου αλλού κι εκείνος δέχεται. Στο δρόμο καταλαβαίνουμε ότι και οι τρεις μας είμαστε φοβερά καυλωμένοι.

Δεν πρόλαβε να κλείσει η πόρτα πίσω μας κι αυτός τότε την αρπάζει στην αγκαλιά του και την φιλάει βίαια, ενώ το χέρι του χώνεται κάτω από τη μπλούζα της και πιάνει τα βυζιά της. Συνεχίζοντας να την φιλάει, χώνει το χέρι του κάτω από τη φούστα της, χαϊδεύει τα γυμνά της πόδια πάνω από τις κάλτσες της, τραβάει στην άκρη το κυλοτάκι και το δάκτυλό του χώνεται στο πεινασμένο της μουνάκι. Τραβιέται και βγάζει τα ρούχα της, κρατώντας τις ζαρτιέρες, τις κάλτσες και τις γόβες της. Ενώ ο νεαρός θαυμάζει τα μεγάλα βυζιά της και το υπέροχο γυμνό κορμί της, γδύνεται και, και ο μεγάλος καυλωμένος πούτσος του είναι όλος δικός της.

Γονατίζει μπροστά του και κλείνει τα χείλη της γύρω απο τον πούτσο του. Γλείφει κυκλικά το πουτσοκέφαλο και η γλώσσα της τον ακολουθεί μέχρι τη ρίζα. Του πιπιλαει και ρουφάει ελαφρά τα αρχίδια και ανεβαίνει πάλι. Τον χώνει όσο μπορεί στο στόμα της και κρατώντας τον με το χέρι τον παίζει ανεβοκατεβάζοντας το στόμα της. Αυτος της πιάνει το κεφάλι με τα χέρια και το κολλάει επάνω στο στέρνο του. Τον νοιώθει καυτό στο στόμα της και καταλαβαίνει ότι είναι έτοιμος να χύσει. Με ένα σπασμό ο νεαρός απελευθερώνει το καυτό σπέρμα του και η a. προσπαθεί να κρατήσει όσο μπορεί περισσότερο από τα χύσια του. Μάταιο, χύνει τόσο πολύ που τρέχουν στο λαιμό και στα στήθια της.

Την ρίχνει στο κρεββατι και η γλώσσα του εισχωρεί στο μουνί της. Της ανοίγει τα μουνόχειλα και γλείφει όλη την καυλωμένη τρύπα χώνοντας τη γλώσσα του μέσα της. Με τα χείλη του ρουφάει την κλειτορίδα, ενώ το δάκτυλό του χώνεται στην σχισμή της. Τα υγρά της τρέχουν ασταμάτητα. Με το δάκτυλο πασαλειμμένο με τα υγρά της, ψάχνει την κωλοτρυπίδα της. Η a. τον βοηθάει με τις κινήσεις της και γρήγορα η άλλη τρύπα της γεμίζει. Την γαμάει με το δάκτυλό του ενώ ρουφάει την κλειτορίδα της και χύνει με σπασμούς στο στόμα του. Τα ρουφάει όλα. Ο πούτσος του ηταν παλι ετοιμος. Την στήνει στα τέσσερα και τρίβει το πουτσο στη μουνότρυπά της. Τον θέλει μέσα της, τον θέλει σαν τρελή.

Την ρωτάει «τι θέλεις να σου κάνω». «Γάμησέ με καύλα μου,» του φωνάζει, «χώσε μου μέσα την ψωλάρα σου, έλα γαμιά μου πάρε με, κάνε με την πουτάνα σου,» και συνεχίζει να φωνάζει να τη γαμήσει άγρια. Με μία κίνηση ο πούτσος του χώνεται μέσα της. Τα αρχίδια του χτυπάνε στα μουνόχειλα. Φέρνει τα χέρια του μπροστά και πιάνει τις βυζάρες της. Τι καύλα! Χτυπιέται πάνω στον πούτσο του. Με το ένα χέρι τραβάει τα μαλλιά της και με το άλλο της δίνει μικρά χαστούκια στα κωλομάγουλα. Την γαμάει δυνατά και άγρια.

Τους πλησιαζω, είμαι γυμνός και ο πούτσος μου φοβερά ερεθισμένος. Ξαπλώνω μπροστά της και μου τον παίρνει αμέσως στο στόμα, τον γλύφει, τον ρουφάει ασταμάτητα. Με μία κίνηση ανεβαίνει πανω και καβαλάει τον πούτσο μου. Χάνομαι μέσα στο μουσκεμένο μουνί της. Παίρνω τις ρώγες της στο στόμα μου. Η καύλα είναι απίστευτη. Τότε πλησιάζει ο νεαρός και παίρνει θέση πίσω της και της ανοίγει τα κωλομάγουλα.

Η κωλοτρυπίδα της είναι δικιά του. Βάζει λίγα από τα υγρά της πάνω της και τα υπόλοιπα στον πούτσο του. Ακουμπάει το πουτσοκέφαλο και αρχίζει να το σπρώχνει. Είναι πολύ καυλωμένη για να αντισταθεί. Η κωλοτρυπίδα της τον ρουφάει αργά αργά. Ο αρχικός πόνος μετατρέπεται σε καύλα και πολύ γρήγορα ο πούτσος του είναι όλος βυθισμένος στον καυτό πισινό της. Την γαμάμε ταυτόχρονα και οι δύο μαζί, αισθάνεται τους πούτσους μας να την γεμίζουν. Η καύλα δεν περιγράφεται. Νοιώθει και συμπεριφέρεται όλο και πιο πολύ σαν πουτάνα.

«Ναι γαμιάδες μου», μας φωνάζει, «γαμήστε με, χύστε με.» Ανεβοκατεβαίνει στον πούτσο μου, ενώ νοιώθει τον νεαρό να μπαίνει και να βγαίνει από πίσω της. Οι σπασμοί έρχονται γρήγορα και χύνει, χύνει, χύνει χωρίς τελειωμό. Την ακολουθούμε σχεδόν μαζί. Τα χύσια μου πλημμυρίζουν το μουνί της, ενώ τα χύσια του νεαρού γεμίζουν τον κώλο της. Τρέχουν από παντού ανακατεμένα. Σιγά σιγά ηρεμούμε όλοι αγκαλιά και δίνουμε υπόσχεση να το επαναλάβουμε.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 

No comments:

Post a Comment