9.6.12

Διπλή ευχαρίστηση

Εκείνο το βράδυ η Α. ντύθηκε όσο πιο προκλητικά μπορούσε. Κοντή δερμάτινη φούστα με μαύρες κάλτσες λεπτή μπλούζα χωρίς σουτιέν. Τα βυζιά της χόρευαν ελεύθερα, ήταν ένα όνειρο. Στο μπάρ και μετά από δύο ποτά και κόψιμο κίνησης βλέπει ένα νεαρό να κάθεται μόνος του. Έχουμε σχεδόν τελειώσει τα ποτά μας τον δείχνει σε μένα με ρωτάει αν μου αρέσει, της απαντώ καταφατικά.

Τότε η Α. συγκεντρώνει το βλέμμα της σε εκείνον. Ομολογώ ότι καύλωσα μόνο και μόνο από το βλέμμα που του έριχνε. Μετά από λίγο αυτός πλησιάζει στο τραπέζι μας. Ζητάει να χορέψει μαζί της. Το επόμενο λεπτό τους βρίσκει αγκαλιασμένους να χορεύουνε ένα παθητικό κομμάτι. Την σφίγγει στην αγκαλιά του και εκείνη τυλίγει τα χέρια της πίσω από το λαιμό του. Τα μεγάλα βυζιά της πιέζονται στο στέρνο του και οι ρώγες της έχουν ερεθιστεί. Βλέπω τα χέρια του να χαιδεύουν τους γοφούς της.  Ένα τεράστιο εξόγκωμα στο παντελόνι του δείχνει ότι είναι καυλωμένος. Το τραγούδι τελειώνει και απρόθυμα γυρνάνε στο τραπέζι. Προτείνω να συνεχίσουμε τη βραδιά κάπου αλλού κι εκείνος δέχεται. Στο δρόμο καταλαβαίνουμε ότι και οι τρεις είμαστε φοβερά καυλωμένοι.

Δεν πρόλαβε να κλείσει η πόρτα πίσω μας κι ο νεαρός την αρπάζει και την φιλάει βίαια. Το χερι του γλιστράει κάτω από τη μπλούζα, της χουφτώνει τα βυζιά ενω της ανασηκώνει το φόρεμα. Την χαϊδεύει ανάμεσα στα μπούτια και τραβώντας το κιλοτάκι χώνεται στο υγρό της μουνί. Εκείνη αποτραβιέται και αργά γδύνεται μπροστά μας μένοντας με τις κάλτσες και τις γόβες της. Ενώ ο νεαρός θαυμάζει το υπέροχο γυμνό κορμί της παίζοντας τον πουτσο του.

Γονατίζει μπροστά του και κλείνει τα χείλη της γύρω απο το καυλί του. Γλείφει κυκλικά το πουτσοκέφαλο και η γλώσσα της τον ακολουθεί μέχρι τη ρίζα. Τον πιπιλαει και ρουφάει ελαφρά τα αρχίδια και ανεβαίνει ξανά. Τον χώνει στο στόμα της και τον παίζει με το χερι. Ο νεαρός δεν αργεί να απελευθερώσει το φορτίο του, ενω η Α. προσπαθεί να μην πνιγεί απο την ποσότητα που πλημυρίζει το στόμα της.

Την πετάει στο κρεβάτι και πέφτει με τα μούτρα ανάμεσα στα μπούτια της. Της ανοίγει τα μουνόχειλα και γλείφει όλη την καυλωμένη μουναρα ενώ χώνει ένα δάχτυλο στην σχισμή της. Τα υγρά της ρέουν ασταμάτητα στα σκέλια της. Ανασηκώνεται με τον πουτσο έτοιμο για δράση και τρίβεται στο μουνί της.  «Τι θέλεις να σου κάνω» τη ρωτάει  «Γάμησέ με, δώσε μου τον όμορφο πούτσο σου», του φωνάζει εκείνη ανυπόμονα. Με μια κίνηση ο νεαρός εισχωρεί στο μουνί της. Την γαμάει με την σεξουαλική ορμή που χαρακτηρίζει ένα νέο δυνατό άντρα.

Μετά ξαπλώνει ανάσκελα με τον πούτσο ορθωμένο και την τραβάει πανω του. Η Α. τον καβαλάει και εξαφανίζει το καυλί του στο μουσκεμένο μουνί της. Μπορούσα να δω τον κώλο της καθώς ανεβοκατέβαινε πανω στον πουτσο του νεαρού και τα κωλομέρια της να ανοιγοκλείνουν. Ειχα ερεθιστεί αφάνταστα. Παίρνω θέση πίσω της και της ανοίγω τα κωλομάγουλα. Σαλιώνω την ροδαλή κωλοτρυπίδα και σπρώχνω το πρησμένο πουτσοκεφαλο στον κώλο της. Η κωλοτρυπίδα της με ρουφάει αργά αργά σαν βεντούζα. 

Μερικά μουγκρητά ξεφεύγουν από το στόμα της αλλά είναι πολύ ξαναμμένη για να μου αντισταθεί. Ο αρχικός πόνος μετατρέπεται σε καύλα και σύντομα ο πουτσος μου βυθίζεται στον καυτό κώλο της. Τωρα η Α. εχει δυο καυλιά να μπαινοβγαίνουν σε μουνί και κώλο και στο προσωπο την απόλαυση που μόνο μια γυναίκα μπορεί να νιώσει. Τη γαμάμε και τη γεμίζουμε στις δυο τρύπες ταυτόχρονα. Η καύλα δεν περιγράφεται. Και οι τρεις μας, είχαμε γίνει ενα.

Οι σπασμοί του οργασμού έρχονται γρήγορα και χύνουμε ολοι χωρίς τελειωμό. Το σπέρμα του νεαρού πλημμυρίζει το μουνί της ενώ το δικό μου γεμίζει τον κώλο της. Σιγά-σιγά ηρεμούμε αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον με την υπόσχεση να το επαναλάβουμε.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 

No comments:

Post a Comment