30.7.12

Η μαγεία του βυθού




Συνήθως απογεύματα Σαββάτου πηγαίνουμε σε μια ερημική παραλία με πολλούς βράχους και βαθιά νερά. Εγω για ψαροντούφεκο και η Α. για ηλιοθεραπεία. Οταν επέστρεψα μετά από αρκετή ώρα και καθως πλησίαζα στο μέρος που με περίμενε. Αντιλήφθηκα, οτι ενώ οσο εγω θαύμαζα την μαγεία του βυθού, εκείνη δίπλα στα βραχάκια εξερευνούσε τον πούτσο ενος νεαρού. Αυτος όρθιος και εκεινη γονατισμένη μπροστά του έπαιρνε τσιμπούκι. Έμεινα εκεί και απολάμβανα το θέαμα που πρόσφερε. Το πρόσωπο της ήταν όλο καύλα και είχε αφοσιωθεί πάρα πολυ σε αυτό. Ο νεαρός δεν ήθελε και πολύ να χύσει και να την γεμίσει πανω στο πρόσωπο και στα στήθη. 

Υστερα τον τράβηξε πάνω της και έπεσαν αγκαλιασμένοι στην ψιλή άμμο. Ο νεαρος έσκυψε και άρχισε να τις γλύφει τα βυζιά. Οι ρόγες της ήταν εξογκωμένες και τεράστιες. Το στόμα του είχε γίνει βεντούζα πάνω στη σκληρή ρώγα. Βύζαινε και ρουφούσε, πότε το ένα πότε το άλλο βυζί. Αυτή του χαιδευε το κεφάλι και απολάμβανε το βύζαγμα. Ο νεαρός σε μια στιγμή άφησε τα βυζιά και κατέβηκε ανάμεσα στα μπούτια της. Αρχισε να την γλείφει απαλά στο μουνί ενω εκείνη έβγαζε κραυγές ευχαρίστησης και αναστέναζε βαριά. Ο πούτσος του νεαρού στο μεταξύ ήταν πάλι έτοιμος. 

Στήθηκε στα τέσσερα πάνω στην άμμο με τον κωλο τουρλωμένο προς το μέρος του. Ο νεαρός γονάτισε πίσω της, έπιασε τον ορθωμένο πούτσο του και με μια βίαιη κίνηση τον έχωσε στο μουνί. Άρχισε να την γαμάει πισωκολητα δυνατά και γρήγορα. Ο πισινός της δεχόταν την ορμή του ασταμάτητα για μερικά λεπτά, μέχρι που εκτοξεύει τα χύσια του πάνω στα κωλομέρια και στο κορμί της.

Έκπληκτος όταν με είδε που τον παρακολουθούσα εξαφανίστηκε γρήγορα πίσω από τα βράχια. Τοτε την πλησίασα και όπως ήταν ακόμα στημένη με τον κώλο στον αέρα έχωσα και τη δική μου καυλωμένη πούτσα στο βρεγμένο μουνί της. Τώρα ήταν η δικη μου σειρά να εξερευνήσω κι εγώ το μαγικό βυθό της.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

1 comment:

  1. τι καλή καυλωμενη και προθυμη πουτάνα!

    ReplyDelete