4.10.12

Γλυκιά καραμέλα




Δεν ήταν περισσότερο από δέκα λεπτά η διαδρομή. Σταματήσαμε σ΄ εκείνο το παρκινγκ στην ανατολική έξοδο, αρκετά παράμερα. Δεν έχασε καιρό και έπεσε ανυπόμονα πάνω στα βυζιά μου. Χούφτωνε και βύζαινε με τέτοιο πάθος που οι ρόγες μου κοκκίνησαν απο το ρούφηγμα. Στη συνέχεια ξεκούμπωσε το παντελόνι και ενα μικρούλη αλλα χαριτωμένο πουλάκι ξεπετάχτηκε δειλά από μέσα. «Σου αρέσει ο πουτσος μου» με ρώτησε. «Υπέροχος μωρό μου, υπέροχος» του απαντούσα και ηταν πράγματι.  

Άπλωσα το χέρι και τον έσφιξα ολόκληρο στην παλάμη μου. Υστερα τράβηξα απαλά το δέρμα και απελευθέρωσα το ροδαλό κεφαλάκι. Ηταν ηδη υγρό και γυάλιζε απο πόθο. Εσκυψα και το πιπίλησα με την άκρη της γλώσσας ρουφώντας τα προσπερματικά υγρά του. Τι υπέροχη γεύση που είχαν. Επικεντρώθηκα περισσότερο εκεί. Μου άρεσε η γλυκάδα που άφηνε στο στόμα μου. 

Υστερα ξεκίνησα να τον ρουφάω και να τον γλείφω. «Ναι παρε μου πιπα αφου σου αρέσει» μου έλεγε. Και ναι μου άρεσε γιατι είχα καιρό να γλείψω ένα τόσο καθαρό και νεανικό καβλί.. Ήθελα να το φάω ολόκληρο και να τον αφήσω να λιώσει σαν παγωτό στο στόμα μου. Με λίγη προσπάθεια θα μπορούσα να φάω και τα δυο αρχιδάκια. Ηταν τοσο απαλά και τρυφερά, σχεδόν άτριχα και έμοιαζαν σαν δυο μικρά καρυδάκια. Άρχισα τρυφερά να τα γλύφω και να τα ρουφάω εναλλάξ στο στόμα. 
   
Η μυρωδιά του πουτσου και η αίσθηση της τρυφερής σάρκας απο τα αρχίδια ήταν ερεθιστική. Ένοιωθα ήδη το σπέρμα να βράζει και να ασφυκτιά μέσα στα στρογγυλά μπαλάκια. Οταν κατάλαβα οτι ήταν έτοιμος να τελειώσει, έσφιξα τα χείλη μου γύρω από το κεφαλάκι να μην χάσω ούτε σταγόνα. Πριν το καταπιώ το κράτησα οσο μπορούσα μεσα στο στόμα για να νοιώσω την απίθανη γεύση του. Ήταν τοσο φρέσκο και γαλακτώδες που μύριζε υπέροχα σαν γλυκιά καραμέλα. Να κοίταξε τι ωραία που μυρίζει τώρα το στόμα μου, μωρό μου....
-ms bbs-

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

3 comments:

  1. xysia einai auta pou exei sto stoma

    ReplyDelete
  2. Οχι η καραμέλα που έλιωσε!

    ReplyDelete
  3. απιστευτη περιγραφή - εκανα το μουνακι μου να χυσει - ζηλεψα ενα καλο τσιμπουκι. χχχ ν

    ReplyDelete