13.3.13

Τα βυζιά σου




Πόσο μου αρέσουν τα βυζιά σου και ο προκλητικός τρόπος που τα δείχνεις. Κάθε φορά που τα κοιτάζω έχω την επιθυμία να απλώσω τα χέρια να τα αρπάξω, να τα ζουλήξω, να τα τραβήξω, να τα χαιδέψω, να παιξω μαζι τους σαν μικρό παιδί. Να βάλω το πρόσωπο μου ανάμεσα στη μαλακή ζουμερή σάρκα και να αισθανθω την ζεστασιά του απαλού δέρματος. Να γεμίσω το στόμα μου με την τρυφερή σάρκα του βυζιού. Να γλείψω, να πιπιλήσω, να ρουφήξω τις σκληρές καυλωμένες ρόγες να πιω το γάλα σου. Να βυζάξω τους χυμούς απο την υγρή θηλή του.

Εισαι υπέροχη όταν σε βλέπω μ' ένα στενό μαύρο φόρεμα και ένα εντυπωσιακό ντεκολτέ που αναδεικνύει την ομορφιά σου. Καθως τα βυζιά συγκρατούνται ασφυχτικά από ένα δαντελωτό σουτιέν και τονίζουν την γεμάτη χυμώδη σάρκα σου. Με τρελαίνει οταν περπατάς και σε καθε σου βήμα ανεβοκατεβαίνουν έτοιμα να πετάξουν εμπρός σαν δυο μπάλες στον αέρα. Μα περισσότερο όταν προσελκύεις τα χιλιάδες πεινασμένα βλέμματα στο δρόμο που καρφώνονται έντονα πάνω σου.


© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

5 comments:

  1. Γεια σας, συγχαρητήρια έχετε μεγάλα όμορφα στήθη.
    Για χούφτωμα και οχι μόνο
    ΤΑΚΙS

    ReplyDelete
  2. Σας ευχαριστώ για τα κοπλιμάν
    -α-

    ReplyDelete
  3. Ego tha goustara na valo kati allo anamesa stis byzares,an ta eixa mprosta mou

    ReplyDelete
  4. Βυζαρες για αρμεγμα και ισπανικη μαλακια να γαμεις και να βτζαινεις. δειξε λιγο ρογα να καυλωσουμε λιγο κι εμεις.

    ReplyDelete
  5. Ειμαι βυζολατρης μου αρεσουν τα μεγαλα τεραστια βυζια ακομα και τα κρεμασμενα να τα τραβαω και να τα αρμεγω. να τα βυζαινω με τις ωρες και εσυ να μου τραβας μαλακια. και να στα γεμιζω με σπερμα.

    ReplyDelete