6.5.13

Μουνί για δείπνο



Η Α. πέρασε και ξάπλωσε στο καναπέ φανερά εξαντλημένη. Μισάνοιξε τα πόδια και ανασήκωσε το φόρεμα. Το μικροσκοπικό εσώρουχο που φορούσε ήταν μουσκεμένο από τα υγρά της. Τράβηξε το στριγκάκι και μου το έδειξε. «Είμαι πλημμυρισμένη ολόκληρη μωρό μου» Έσκυψα και γονάτισα ανάμεσα στα μπούτια της. Παραμέρισα το βρεγμένο εσωρουχο και χώθηκα στα ανοιγμένα μουνοχειλα. Το υγραμένο μουνί της γυάλιζε μπροστά στα μάτια μου. Ακούμπησα την μύτη μου και η μυρωδιά της μουνιλας ανακατεμένη με ένα κολλώδες υγρό με τρέλανε.  

Έβαλα την γλώσσα ανάμεσα στην τρυφερή σάρκα και σαν διψασμένος σκύλος άρχισα να γλείφω το λαχταριστό μουνί της. «Ηταν καταπληκτικός την είχε τεράστια με γαμούσε ακούραστα σαν πραγματικός ταύρος, ειχα δυο υπέροχους οργασμούς» Αυτά που άκουγα με ερέθιζαν και με καυλωναν περισσότερο. «Ετσι μπράβο γλείψε με, ανακούφισε με, απο την πούτσα που έφαγα, ηταν θηρίο με ξέσκισε» Βουτούσα ακομη πιο βαθιά, γλείφοντας και ρουφώντας το ζουμερό μουνί της. Ηθελα να την ξανακάνω να χύσει. Πίεσα την γλώσσα πανω στην ερεθισμένη κλειτορίδα, την πιπήλησα ελαφρά και άρχισα να της κάνω πινέλο.  «Είσαι υπέροχος γλυκέ μου, θα χύσω πάλι»

Δεν άργησε να ουρλιάξει από ηδονή και να τραντάζεται ολόκληρη βγάζοντας άναρθρες κραυγές. Ένοιωθα τους μυς από τις συσπάσεις του μουνιού της, να ανοιγοκλείνουν στο στόμα μου. Ενας έντονος οργασμός κυρίευε το κορμί της. Τα υγρά της άρχισαν να πλημμυρίζουν το στόμα μου. Κόλλησα σαν βεντούζα πάνω στα μουνόχειλα και προσπάθησα να ρουφήξω ολο το μουνοχυμα που έρεε άφθονο από την καυτή μουνάρα. Εβλεπα την απόλαυση στο πρόσωπο της καθώς έκλεινε τα μάτια από ευχαρίστηση και με χάιδευε απαλά στα μαλλιά. Επιασα τον πούτσο μου και άρχισα να τον παίζω ενω συνέχιζα το γλείψιμο. Δεν ήθελα και πολύ να χύσω ανάμεσα στα πόδια της.


© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 


1 comment:

  1. μουνι..μουνι...μουνι...μουνι.....μουνι...μουνι........................................

    ReplyDelete