13.6.13

Ενας παλιός φίλος -1#



Ηταν αρκετά χρόνια που δεν έβλεπα ένα παλιό φίλο τον Β. Ηταν ναυτικός είχε τελευταία ξεμπαρκάρει για λίγο και ήρθε να μας επισκεφτεί. Μετά απο ένα όμορφο δείπνο και αρκετό κρασί, σχεδόν ζαλισμένοι αρχίσαμε να μιλάμε για τις παλιές καλές μέρες όταν είμαστε πιο νέοι. Τότε που ανταλλάζαμε τις φιλενάδες μεταξύ μας και όχι μόνο. «είμαστε πολύ αγαπημένοι γέλασε πονηρά ο Β. και μοιραζόμαστε τα πάντα». «Θα ήθελα να μάθω περισσότερα» μας λεει η γυναίκα μου και ήρθε και κάθισε ανάμεσα μας με τα βυζιά της σε εμφανή θέα. Ο Β. δεν άργησε να απλώσει το χέρι να τα χαιδέψει, λέγοντας «τέτοια ομορφιά δεν πρέπει να κρύβεται»  «μα κανείς δεν σε εμποδίζει να τα θαυμάσεις του λεω».

Την γδύσαμε ανυπόμονα ελευθερώνοντας τα βυζιά της που ξεχύθηκαν προκλητικά και ελεύθερα μπροστά στα μάτια μας και ο Β. και χωρις να χάσει χρόνο έσκυψε και έβαλε το ένα βυζί στο στόμα πιπιλώντας την σκληρή ρόγα. Το ίδιο έκανα κι εγω θηλάζοντας το άλλο «μμμμ μπράβο τα αγόρια μου τι ωραία που γλύφουν οι γλύκες μου» Εν τω μεταξύ είχαμε βγάλει και οι δυο εξω τα καυλιά μας και τα παίζαμε. «μμμ..τι μεγάλο και χοντρό που ειναι» του λέει και συγχρόνως απλώνει το χέρι της και μας τις πιάνει να τις συγκρίνει. Ειχε πράγματι ένα αρκετά μεγάλο καυλι. Τον θυμάμαι απο τοτε που παρτουζώναμε τις γκόμενες παρέα. «σου αρέσουν βλεπω τα μεγάλα καυλιά, κουκλα» «ολα μου αρέσουν, αλλα οι μεγάλες μου ταιριάζουν καλύτερα» «σωστά...μεγάλα καυλιά για απύθμενα μουνιά σαν το δικό σου, της λέω»

O Β. πέρασε το χέρι πανω απο τα πόδια της και της τράβηξε την στενή φούστα αποκαλύπτοντας τα τρεμάμενα μπούτια της. Το μικροσκοπικό στριγκακι που φάνηκε ανάμεσα στα σκέλια της μετα βίας κάλυπτε το υγραμένο μουνάκι. Το χέρι του χώθηκε ακόμη πιο βαθια, ανάμεσα στους μηρούς της και μέσα απο το μικρο εσώρουχο. «μου επιτρέπεις να το θαυμάσω απο κοντά, της λεει» Και χωρίς να περιμένει απάντηση, της έβγαλε το στριγκακι και έβαλε το κεφάλι ανάμεσα στα μπούτια της. Αφου θαύμασε την γυμνή ομορφιά της, λεγοντας «υπέροχο..υπέροχο», εισχώρησε ακομα πιο βαθιά κι άρχισε να το μυρίζει και να το ρουφάει με το στόμα. «μμμ εξαίσιο...καιρό είχα να γευτώ ένα τόσο θαυμάσιο μουνάκι» Εκείνη τωρα ξαπλωμένη προς τα πίσω απολάμβανε το γλειφομούνι και αναστέναζε ασταμάτητα καθώς την έγλειφε. Κι αυτός σκυμμένος ανάμεσα στα μπούτια της συνέχιζε σαν μεθυσμένος να την γλειφομουνιάζει. «γλείψε καλα το μουνι της, δεν θέλω να την πονέσεις οταν την βάλεις του λεω»

Με κοίταξε γεμάτος έκπληξη και χωρίς να σταματήσει το γλείψιμο μου ειπε «μπορώ δηλαδή να την....» «αν σου αρέσει γιατί όχι, τις γκόμενες παντα τις μοιραζόμασταν αν θυμάσαι» «θέλεις να την πηδήσω δηλαδή» «ναι θελω να δω το καυλι του παλιού μου φίλου να την πηδάει».
Ο Β. χαμογελώντας συνέχισε το γλειφομούνι κανοντας την  να αναστενάζει και να τινάζεται απο ηδονή που της πρόσφερε η γλώσσα του. Έπειτα απο ωρα βγήκε απο μέσα της και ξάπλωσε πισω στο καναπέ. Τωρα ήταν η σειρά της να του ανταποδώσει το γλείψιμο. Γονάτισε ανάμεσα στα πόδια του, έπιασε την μισοκαυλωμενη ψωλή και άρχισε να την χαϊδεύει και να την παίζει. Ηταν χοντρή και γεμάτη φλέβες κι οπως την μαλακιζε μεγάλωνε επικίνδυνα. Την εβαλε ανάμεσα στα βυζιά κανοντας του ισπανική. Το θέαμα της ψωλής που μπαινόβγαινε ανάμεσα στους βύζαρους με καύλωνε απίστευτα. «Γλείψε τωρα καυλα μου δειξε στον φίλο μας τι καλές πιπες κάνεις» της φώναξα. Κείνην υπάκουα έπιασε την καυλωμένη ψωλή και την έβαλε στο στόμα. Με την γλώσσα πιπιλούσε το χοντρό πουτσοκεφαλο και ύστερα κατέβαινε αργα κάνοντας πινέλο σε ολόκληρο το κοντάρι μεχρι τα αρχιδια. Στη συνέχεια ξεκίνησε ένα υπέροχο τσιμπούκι όπως μονο αυτή ήξερε να κάνει. 
 
Τωρα με στομα σαν βεντούζα ρουφούσε ολόκληρη την σκληρή ψωλή που βιαια καρφωνόταν και της μπούκωνε το στόμα. Σηκώθηκα και άρχισα να μαλακίζομαι πανω από το κεφάλι της, ενώ εκείνη συνέχιζε να παίρνει πίπα. Τα χύσια μου δεν άργησαν να εκτοξευτούν στα μαλλιά και στο πρόσωπο. Αλλα και ο Β. έδειχνε οτι ηταν έτοιμος κι αυτος να τελειώσει, καθως μούγκριζε και τιναζόταν μεσα στο στόμα της απο την προσπάθεια. Τοτε της έπιασα το κεφάλι και το πίεσα με δυναμη πανω στην πουτσα του «θα το καταπιεις ολο της διατάζω, ολο το σπέρμα του φιλου μου, στο λαρύγγι σου» Δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς και τα καταπιε ολα σαν υπάκουη σκυλίτσα. Οταν κατέβασε και την τελευταία σταγόνα άνοιξε το στόμα και μου το έδειξε γεμάτη ικανοποίηση. Υστερα σηκώθηκε μου έδωσε ένα γλωσσόφιλο και χαμογελώντας έφυγε προς το μπάνιο. «επιστρέφω γαμιάδες μου δεν τελειώσαμε»  
«Τελικά είναι ωραίο να βλέπεις παλιούς καλούς φίλους μετά από καιρό» μου λεει χαμογελώντας ο Β. «Δεν θα μπορούσα να μη συμφωνήσω μαζι σου» πρόσθεσα.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση 

1 comment:

  1. ειναι πολυ καυλωτικο αναμεσα σε δυο αντρες και να παιζεις με δυο ψωλες μου εχει συμβει και το ξερω.ευα

    ReplyDelete