14.2.21

Black Power

 


Οι μαύροι άντρες είναι αναμφισβήτητα σεξουαλικά ανώτεροι από τους λευκούς. Είναι συνήθως καλά προικισμένοι και ακούραστοι και τα καυλιά τους είναι μεγαλύτερα στο μέγεθος από εκείνα των λευκών. Ιστορικά η μαύρη φυλή είχε τύχει απάνθρωπης μεταχείρισης από τους λευκούς τον περασμένο αιώνα. Πόσο μάλλον η κατοχή μιας λευκής γυναίκας που εκτός από απαγορευμένη ήταν μια θανάσιμη επικίνδυνη πράξη για τους ίδιους. Τώρα όμως ήρθε η σειρά να πάρουν την δική τους εκδίκηση πηδώντας τις λευκές γυναίκες των αφεντικών τους. 

Οι γυναίκες έλκονται από ισχυρούς άντρες και ενστικτωδώς επιλέγουν αυτούς που είναι πιο δυνατοί. Για μια λευκή γυναίκα η συνεύρεση με ένα μαύρο άντρα ήταν μέχρι σήμερα ταμπού που δεν επέτρεπε ο πολιτισμός μας. Οι μαύροι άντρες ήταν τα μυστηριώδη εξωτικά όντα με τα μαύρα εβένινα κορμιά από μια μακρινή και άγρια ήπειρο. Τα σεξουαλικά ήθη έχουν αλλάξει τα τελευταία χρόνια και το διαφυλετικό σεξ μεταξύ λευκών και μαύρων έχει γίνει ο κανόνας για τις περισσότερες λευκές γυναίκες. Τωρα πια γυναίκες ελεύθερες και παντρεμένες ανακαλύπτουν εκείνο το εξωτικό απαγορευμένο φρούτο που ονειρευόντουσαν και δεν μπορούσαν να δοκιμάσουν. Ολες λατρεύουν τον μαύρο πούτσο και οσες το έχουν δοκιμάσει ομολογούν οτι είναι ενθουσιασμένες με τη σεξουαλική δύναμη και το πάθος που συναντούν.

Μπορείτε να φανταστείτε την αντίθεση ενός μαύρου αθλητικού κορμιού πάνω σε ένα λευκό γυναικείο σώμα. Την αίσθηση που μονο  μια γυναίκα μπορεί να αισθανθεί ανάμεσα στην αγκαλιά ενός μαύρου επιβήτορα καθώς την παίρνει από πίσω και με δυνατά χτυπήματα καρφώνει τον τεράστιο μαύρο πούτσο μέχρι την μήτρα, προκαλώντας της πολλαπλούς οργασμούς. Τυχερές γυναίκες αφήστε τους να κυριαρχήσουν πάνω σας, ικανοποιήστε καθε επιθυμία τους μέχρι να σας προσφέρουν την απώτερη ηδονή. Φανταστείτε εκείνη τη στιγμή ότι σας καβαλάει ένας πανέμορφος άγριος πάνθηρας από τα βάθη της ζούγκλας. Η μεγαλύτερη απόλαυση για εσας και για εκείνον είναι οταν τον αφήσετε να εκσπερματώσει στο πιο ακριβό μέρος του κορμιού σας: στο μουνί σας. 

Γι αυτό εσείς λευκές γυναίκες κάθε ηλικίας επωφεληθείτε απο την ευκαιρία που σας δίνετε. Ειναι καιρός να απελευθερωθείτε απο τα ταμπού που σας φυλακίζουν, να ζήσετε τις ανομολόγητες επιθυμίες σας και να γαμηθείτε με ένα μαύρο δυνατό άντρα. Ειναι μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωη σας και δεν θα το μετανιώσετε ποτέ. Γιατι η μαύρη πούτσα ειναι ευλογία και οι μαύροι ψωλαράδες οι καλύτεροι εραστές. 

Στο βιντεο η υπεροχη Alexis Golden προτιμάει τους μαύρους ψωλαραδες. 


7 comments:

  1. Such beautiful hot sex! I love it!

    ReplyDelete
  2. Συνήθως με μαύρους πηγαίνουν αυταρχικές και επιπόλαιες λευκές που τους βλέπουν σαν το μεγαλυτερο ταμπού απ' όλα που αν το σπάσουν θα ξεφύγουν ψυχολογικά από την καταπίεση της αυστηρής ελληνικής οικογένειας στην οποία έχουν μεγαλώσει. Μετά όμως το πρόβλημα τους είναι ότι δεν τις θέλει πλέον κανένας, μόνο οι μαύροι τις θέλουνε και ότι γενικά είναι στη φύση της γυναίκας να ζητά ασφάλεια, την εγγύηση δηλαδή ότι ο άντρας με τον οποίο θα κάνει παιδί θα την καλύψει οικονομικά . Ε, λοιπόν οι μαύροι είναι οι πλέον ανεύθυνοι άντρες και τελειως πρωτόγονοι, τόσο ώστε αν βρουν έστω και λίγη καλοπέραση δεν δραστηριοποιούνται μετά για περισσότερο χρήμα όπως οι λευκοί άντρες. Ένα 65% των μαύρων γυναικών στις ΗΠΑ μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς πατέρα γιατί τσακώνονται με τους μαύρους και τους διώχνουνε. Επίσης οι αυστηρά μεγαλωμένες γυναίκες έχουν έναν υφέρποντα μαζοχισμό και γι' αυτό τους θέλουνε τους μαύρους για να πονάνε δηλαδή από κάτω
    την ώρα του σεξ. Πάντως η αλήθεια είναι ότι οι μαύροι είναι οι πιο φτωχοί και πιο ανεύθυνοι μιας κοινωνίας συνήθως και γι' αυτό πρώτα τον τρώνε από αυτούς και μετά θέλουν πάλι λευκό άντρα, για την φιλοδοξία του και την δουλειά που έχει. Πολλές από αυτές τις βλέπω εμφανώς έξω με κατάθλιψη και σίγουρα επισκέπτονται ψυχίατρο. Είναι αυτό το είδος γυναίκας που προέρχεται από έντονα θρησκευόμενη και πατριαρχική οικογένεια, το κλασικό κακό κορίτσι που προκαλεί μίσος στους άντρες. Έχω δει και μερικές μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και παντρεμένες με έναν μαύρο που κάθεται δίπλα τους και τεμπελιάζει, κι άλλες που μολις νομιμοποιηθούν αυτοί με το γάμο τις παρατάνε και φεύγουν στο εξωτερικό και μην τους είδατε μετά. Αυτά οι γυναίκες τα βλέπουνε, αλλά ούτε στους λευκούς μπορούνα να γυρίσουνε πίσω, οπότε κάθονται όλη την υπόλοιπη τους ζωή και τους ανοίγουνε τα πόδια τους δίχως νόημα και σκοπό και τα αντικαταθλιπτικά πηγαίνουνε σύννεφο. Είναι βεβαια υπαίτια και η προπαγάνδα των ΜΜΕ που μας θέλει να παντρευόμαστε μαύρες και μαύρους που τις έχει κάνει έτσι οπότε χέστα. Κορόιδα είναι όλες αυτές που φάγανε χοντρή πλύση εγκεφάλου για να πέσουνε στα σκατά, να τι είναι...Σου λέει η άλλη εγώ ήθελα το κορόιδο να μου τα κουβαλάει και τον αράπη με τα τεράστια προσόντα να με γαμάει, αλλά μετά μαθαίνει ότι δεν είναι καθόλου έτσι γιατί και θα ξεσκίζεται και θα κουράζεται πολύ για να βγάλει το φτωχό μεροκάματο της χωρίς άντρα να την βοηθάει οικονομικά.

    ReplyDelete
  3. Αρχικά θελω να σε ευχαριστήσω για την άποψη που παράθεσες. Σε μερικές παρατηρήσεις σου συμφωνώ σε άλλες όχι.
    Πιστεύω όμως ότι ο έρωτας είναι απρόβλεπτος ανεξάρτητα από το χρώμα του δέρματος και δεν γνωρίζει φυλετικές προκαταλήψεις. Και ένα λευκό κορίτσι μπορεί να ερωτευτεί έναν έγχρωμο. Στη Βόρεια και κεντρική Ευρώπη, τα μεικτά ζευγάρια είναι τόσο φυσιολογικά που το πρόβλημα δεν προκύπτει. Μια γυναίκα αναζητά περισσότερο την ασφάλεια (συναισθηματική, οικονομική) μα στο σεξ ελκύεται περισσότερο από τη σεξουαλική απόδοση του συντρόφου. Όταν το σεξ δεν το βρίσκει στη σχέση της θα ψάξει έξω από αυτή. Το πρόβλημα παραμένει κοινωνικό και αφορά περισσότερο τους λευκούς άντρες που αρνούνται να παραδεχτούν ότι μια λευκή γυναίκα (η γυναίκα τους) προτιμάει ένα μαύρο άντρα που κοινωνικά θεωρείται κατώτερος και φτωχός, από τον ιδιο που είναι πλούσιος και ανώτερος.
    Πιστεύω ότι σε λίγες δεκαετίες η κοινωνία θα γίνει ολο και πιο μεικτή λόγω της μετανάστευσης και σίγουρα πιο ανεκτική και ελεύθερη.
    Mr BBS

    ReplyDelete
  4. Φοβερό άρθρο που αντικατοπτρίζει ευκρινώς το ολοένα και πιο δημοφιλές φαινόμενο του διαφυλετικού Cuckold, το οποίο ασκούν όλο και περισσότερα ζευγάρια και στην Κύπρο και στην Ελλάδα (στην Ιταλία που έχω ζήσει να δείτε τι γίνεται).
    Ιδού το μπλογκ μου.
    http://interracialcuckoldincyprus.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Υπήρχε μια εποχή που οι μαύροι δεν ήταν ελεύθεροι επειδή ήταν δουλοι. Αλλά τώρα είναι αυτοί που σκλαβώνουν τους λευκούς. Παίρνουν την εκδίκηση τους πηδώντας τις γυναίκες τους.

    ReplyDelete
  6. Αν μια γυναικα δοκιμασει τη μαυρη ψωλη την εχασες. δεν την κρατας με τιποτα μετα.

    ReplyDelete
  7. Πιστεύουμε ότι η επιθυμία μιας λευκής γυναίκας για τον μαύρο άνδρα είναι φαινόμενο της εποχης μας, αλλά δεν είναι.
    Για χιλιετίες οι σύζυγοι έπρεπε να υπομείνουν την ταπείνωση γνωρίζοντας ότι οι γυναίκες τους προτιμούσαν τους μαύρους ανδρες για σεξ.

    ReplyDelete