12.12.23

Cum eating cuckold

 

Εμείς οι κούκοι το λατρεύουμε και οι ταύροι θέλουν να ποτίζουν τις γυναίκες μας. Το cumshot είναι η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή του cuckolding.  Αυτο που αποζητά ενας κουκος δεν είναι μόνο να βλέπει τη γυναίκα του να κανει σεξ με αλλους άνδρες αλλα και να τελειώνουν στο σώμα ή στο μουνί της. Είναι μια πράξη κυριαρχίας που δεχόμαστε από το άλφα αρσενικό αλλά ταυτόχρονα ένα είδος ανταμοιβής για την ηδονή που προσφέρει στη γυναίκα μας.

Το πιο συναρπαστικό θέαμα ειναι να βλέπεις τον πουτσο ενός άλλου άντρα να διαπερνά το μουνί της γυναίκας σου και στο τελος να εκσπερματώνει μεσα της. Κι εσυ ανυπομονείς να πέσεις ανάμεσα στα μπούτια της για να ρουφήξεις τα υγρά του πάθους. Να γλείψεις και να γευθείς το όμορφο χυμένο μουνι που ξεχειλίζει απο γλυκό cum. Άλλωστε δεν υπάρχει καλύτερη γεύση από ένα φρεσκογαμημένο μουνί γεμάτο σπέρμα. Ένα κρεμώδες μουνί γεμάτο cum είναι το καλύτερο ορεκτικό για έναν κουκο. 

Εχω φαει το σπέρμα του εραστή από το μουνί της γυναίκας μου αναμειγμένο με τα υγρά της και για μένα τωρα πια δεν ειναι μόνο επιθυμία μα αναγκαιότητα. Μια απογοήτευση όταν ο τύπος δεν βγάζει αρκετη ποσότητα. Συνήθως οι νέοι άνδρες εχουν περισσότερο και πιο γευστικό. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλοί φετιχιστές σπέρματος εκεί έξω που το λατρεύουν και σίγουρα είμαι ένας από αυτούς. Αν θέλεις να είσαι καλός κούκος, πρέπει να μάθεις να τρως cum απο το μουνι της γυναίκας σου.



No comments:

Post a Comment