4.2.24

Cunnilingus -Η τέχνη του γλειψίματος


Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να κάνει μια γυναίκα τόσο μοναδική όσο το μουνί της. Πώς να αντισταθείς και να μείνεις απαθής σε μια τέτοια ομορφιά. Το μυστικό τρίγωνο των επιθυμιών. Ο επίγειος παράδεισος. Το θεϊκό μουνί η λατρεμένη μουνάρα. Κάθε μουνί είναι ξεχωριστό. Κανένα δεν μοιάζει με άλλο. Έχουν διαφορετικά μεγέθη, χρώματα και σχήματα. Κάθε μουνί μπορεί να είναι ροζ η μωβ, να εχει ανοιχτό ή πιο σκούρο χρώμα. Κάποια είναι διπλωμένα προς τα μέσα, άλλα έχουν αισθησιακά σαρκώδη χείλη που προεξέχουν ελκυστικά. Μερικά είναι καλυμμένα με πυκνή τρίχωση, αλλά με λεπτό χνούδι, ή εντελώς ξυρισμένα. Το εσωτερικό μήκος και φάρδος διαφέρουν επίσης σε κάθε γυναίκα. Η κλειτορίδα μπορεί να είναι κρυμμένη ή να προεξέχει σαν ένα γλυκό μικρό κερασάκι.

Σε ολες τις γυναίκες αρέσει να τους γλείφουν το μουνι αλλά είναι πολύ ντροπαλές για να το ζητήσουν. Το γλειφομούνι είναι μια μοναδική εμπειρία. Η τέχνη του γλειψίματος απαιτεί υπομονή αλλά πάνω από όλα μια επιδέξια και ακούραστη γλώσσα. Η πρώτη κίνηση είναι να το αγγίξετε τρυφερά και ενώ το χαϊδεύετε πείτε της πόσο όμορφο είναι. Ξεκινήστε αργά γλείφοντας το εσωτερικό του μηρού και προχωρήστε μέχρι την άκρη του μουνιού. Εξερευνήστε το ελαφρά με την άκρη της γλώσσας. Περάστε τα χείλη σας πάνω από τη σχισμή χωρίς να το πιέζετε και φιλήστε το απαλά και με πάθος. Διαχωρίστε τα μεγάλα χείλη με τη γλώσσα η τα δάχτυλα και μόλις ξεδιπλωθούν, περάστε τη γλώσσα σας πάνω-κάτω ανάμεσα στις πτυχές της σάρκας.

Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη γλώσσα σας στην κορυφή της ρωγμής και προσπαθήστε να νοιώσετε την κλειτορίδα. Αν δεν εντοπίσετε το κρυμμένο μαργαριτάρι, μπορείτε να το κάνετε να αναδυθεί γλείφοντας το δέρμα που το καλύπτει. Αφου το απελευθερώσετε τραβήξτε απαλά τα μεγάλα χείλη και περιστρέψτε τη γλώσσα σας γύρω από την κλειτορίδα. Ρουφήξτε και γλείψτε την αργα και απαλά. Μην επικεντρωθείτε μόνο στην κλειτορίδα αλλά κάνετε πινέλο σε ολόκληρο το μουνί. Ενω γλείφετε, γαμήστε τη ταυτόχρονα με το δάχτυλο ή βυθίστε τη γλώσσα βαθιά στη σπηλιά της. Εκτός από την κλειτορίδα και τις ερωτογενείς ζώνες γύρω από τα μεγάλα χείλη, οι γυναίκες έχουν ένα άλλο εξαιρετικά ευαίσθητο σημείο εσωτερικά στο πάνω μέρος του κόλπου. Το σημείο G, αν το διεγείρεται με το δάχτυλο και σε συνδυασμό με γλείψιμο, μπορεί να προκαλέσει έντονο οργασμό.

Μην το γλείφετε μηχανικά, παίξτε μαζί του, αλλάξτε κινήσεις, γλείψτε το με όλο το πλάτος της γλώσσας. Όταν νιώσετε ότι είναι κοντά στον οργασμό, συνεχίστε να γλείφετε μέχρι το τέλος. Σφίξτε την κλειτοριδα ανάμεσα στα χείλη σας και μείνετε εκεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του οργασμού. Αν έχετε τα δάχτυλά σας μέσα, μετακινήστε απαλά, γιατί όλα είναι πιο ευαίσθητα αυτή τη στιγμή. Καθώς ο πρώτος οργασμός αρχίζει να υποχωρεί μην απομακρυνθείτε. Κρατήστε τη γλώσσα σας κάτω από την κλειτορίδα, καλύπτοντας την άκρη με τα χείλη σας και συνεχίστε να γλείφετε για να της χαρίσετε πολλαπλούς οργασμούς. Μην ξεχνάτε οτι οι γυναίκες είναι πολυοργασμικές.

Η μεγαλύτερη απόλαυση για ένα κούκο είναι το γλειφομούνι. Λατρεύει να γλείφει και να υπηρετεί συνεχώς το καυτό μουνί της γυναίκα του. Είμαι κι εγώ ενας παθιασμένος γλείφτης του μουνιου. Ενας σκλάβος, ενας μουνοδουλος. Θέλω να βρίσκομαι ανάμεσα στα πόδια της γυναίκας να την θαυμάζω και να την υπηρετώ. Μου αρέσουν τα  τριχωτά και ζουμερά μουνιά που μοιάζουν με πολύπτυχα τριαντάφυλλα. Θέλω το μουνί να μυρίζει μουνίλα και όχι σαπούνι. Να το γεύομαι και να το φροντίζω με τις ώρες. Να ρουφώ και να καταπίνω απο την θαυμαστή πηγή της ζωής όλους τους νόστιμους χυμούς της. Ως υποτακτικό αρσενικό, περηφανεύομαι για την ικανότητά μου να ευχαριστήσω μια γυναίκα με τη γλώσσα και να της προσφέρω την οργαστική απόλαυση που της αξίζει.

Cunnilingus = αιδοιολειχία - Το ιερό γλειφομούνι

No comments:

Post a Comment