26.9.23

Cuckold and cuckolding

 

Το Cuckold προέρχεται από την αγγλική λέξη cuckoo και αναφέρεται στο πουλί κούκος που επωάζει τα ξένα αυγά που δεν είναι δικά του. Είναι το θηλυκό που συνήθως γεννά τα αυγά του στη φωλιά άλλων πουλιών και αυτό υποδηλώνει μια άπιστη στάση απέναντι στον αρσενικό κούκο. Ο αγγλικός όρος προσαρμόστηκε από την κανονική του σημασία, που σημαίνει cuckold. Ως εκ τούτου, ένας «Cuckold» είναι ένα άτομο που του αρέσει να φαντάζεται ή να βλέπει τον σύντροφό του να κάνει σεξ με ένα άλλο άτομο (ή πολλά άτομα), με ή χωρίς την άδειά του.

O Cuckold είναι εκείνος που δέχεται και επιθυμεί την παρουσία ενός άλλου αρσενικού, εν προκειμένω ενός εραστή (bull), για την χειραφετημένη και πολύ άτακτη σύζυγό. Στο cuckolding αυτοί οι ορισμοί είναι σαφείς. Η σύζυγος (Hotwife) μπορεί να κάνει σεξ με έναν ξένο άντρα και αμέσως μετά να πέσει στην αγκαλιά του άντρα της και ποτέ το αντίστροφο, αφού το cucolding είναι μια καθαρά αντρική φαντασίωση. Για το ζευγάρι που γνωρίζει καλά αυτό το είδος του φετίχ, ο πόθος και ο ενθουσιασμός εμφανίζεται όταν υπάρχει, υποταγή και ταπείνωση στον σύζυγο. Σε αυτό το φετίχ, η γυναίκα αναλαμβάνει το ρόλο της έκφυλης συζύγου, της πόρνης, μεταξύ άλλων επιθέτων που την χαρακτηρίζουν και αυτό με τη σειρά του προκαλεί μια στιγμιαία αύξηση της λίμπιντο και στην ίδια. 

Ο σύζυγος, από την άλλη, όχι μόνο αποδέχεται την απιστία της γυναίκας του αλλά την επιδιώκει και ενθουσιάζεται. Βιώνει μάλιστα μεγάλη ευχαρίστηση και συγχρόνως σεξουαλική διέγερση γνωρίζοντας οτι τον απατά η γυναίκα του.  Αυτή η επιθυμία μπορεί να προέρχεται διαφορετικές ανάγκες, όπως η υποταγή, η ταπείνωση, η ηδονοβλεψία, η σεξουαλική ανικανότητα, ακόμη και ομοφυλοφιλικές φαντασιώσεις μέσω της συζύγου. Ο σύζυγος νιώθει ταπεινωμένος και υποτακτικός, ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να τον αποκαλούν κερατά, ώστε να αντλήσει μια μορφή μαζοχιστικής ευχαρίστησης ενώ παρακολουθεί το άλφα αρσενικό να κάνει σεξ με την γυναίκα του.

Υπάρχει μια συνηθής πρακτική στο cuckolding που ονομάζεται creampie, στην οποία ο εραστής (bull), εκσπερματώνει μέσα στη γυναίκα του κούκου και στη συνέχεια ο σύζυγος με τη σειρά του διεισδύει ή καθαρίζει το σπέρμα του εραστή της. Για τους περισσότερους κούκους αυτή η πράξη σηματοδοτεί το τελικό στάδιο απιστίας της συζύγου και της αποδοχής του ρόλου του, ως κούκου. Όσο για τη ζήλια, έχει το αντίθετο αποτέλεσμα, δηλαδή όσο μεγαλύτερη είναι η ζήλια τόσο μεγαλύτερος είναι ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων. Υπάρχουν γυναίκες που σκόπιμα κάνουν τον άντρα τους να ζηλεύει κατά τη διάρκεια της πράξης, για να ενισχύσουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, το ζευγάρι Cuckold πρέπει να είναι πολύ ενωμένο και να υπάρχει αμοιβαία συναίνεση. Να έχει ξεπεράσει αρκετά ταμπού για να πραγματοποιήσει αυτές τις σεξουαλικές φαντασιώσεις και έχουν καθοριστεί εκ των προτέρων τα επιτρεπτά όρια.


5 comments:

  1. ωραια πραγματα πουτανες και κεραταδες

    ReplyDelete
  2. Πολυ προχωρημένο ρε φιλε. Το οτι μας κερατώνουν οι πουτανες δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλο να το υποπτεύεστε και αλλο να κάθεσαι να την παρακολουθείς κιολας με τον καθε μαλάκα. Τι να πω δεν ξέρω τι συμβαίνει στο μυαλο του καθενός.

    ReplyDelete
  3. Aυτα ειναι γουστα φιλοι μου, ακαποτο γαμησι με χυσιμο στην μουναρα και μετα αναλαμβανει ο cycky το καθαρισμα με τη γλωσσα.

    ReplyDelete
  4. εμεις το έχουμε κάνει μερικες φορές και ειναι καβλα. Προσωπικά γουστάρω να την βλέπω να μου την πηδαει κάποιος η να την πηδαμε μαζι. Μέχρι εκεί.

    ReplyDelete
  5. Εμενα θα άρεσε η γυναίκα μου να πηδηχθεί με άλλο. Να παιρνω ματι. Αλλα να το ξέρω κι εγω. Πανω στο σεξ της μεταξυ σοβαρού και αστείου το ειχα αναφέρει και απλα γέλασε χωρίς να μου πει ναι η όχι

    ReplyDelete