26.5.14

Στο πάρκινγκ -2#


Γιατί δεν τους προσκαλούμε είπε η Α. «έχω ανάψει» Κατάλαβα ότι ήταν ακομα ερεθισμένη απο την προηγούμενη φάση. Βγήκαμε από το αυτοκίνητο και τους έκανα νόημα να μας πλησιάσουν. Δεν προλάβαμε να συστηθούμε όταν τα χέρια τους έτρεχαν ηδη πάνω στο κορμί της. Είχαν αρχίσει να την αγγίζουν και να την χαιδεύουν παντού, στο στηθος, στο μουνί, στο κωλο. Τα προκλητικά βυζιά της είχαν γεμίσει με σημάδια από τα ρουφήγματα.
Άνοιξαν τα παντελόνια και έβγαλαν δυο κατάμαυρες καυλεμένες ψωλες. «Ας δούμε τι πίπες ξέρεις να παιρνεις» της λεει ο ενας. Η ιδια ήταν τόσο ξαναμμένη, που χωρις δεύτερη κουβέντα γονάτισε μπροστά τους και σαν λυσσασμένη άρχισε να τις γλείφει εναλλάξ.

Ο ενας ακούμπησε στο καπω του αυτοκίνητου και την τράβηξε να του παρει πίπα. Και καθως η a. σκύβει να τον πιπώσει ο άλλος παίρνει θέση πίσω της, ανασηκώνει το φόρεμα και της τραβά το ανύπαρκτο κιλοτάκι.  Της βάζει δυο δάχτυλα ανοίγωντας τη σχισμή της. Εκείνη ανοίγει τα πόδια να τον διευκολύνει και τουρλώνει την κωλαρα της έτοιμη να δεχτεί το καυλι του. Του δινω να φορέσει ένα προφυλακτικό κι αυτος την αρπάζει δυνατά από του γοφους και την κρατά σταθερά στο ύψος του καυλιού. Της ανοίγει τα κωλομαγουλα και σπρώχνει αργά το καυλί του, ανάμεσα στο υγραμένο μουνί της. Ύστερα από μερικές ελαφρές διεισδύσεις αρχίζει να την παίρνει πισωκολητά και να την τραντάζει ολόκληρη. Ετσι καθώς ο ένας τη τσιμπούκωνε ο άλλος την έπαιρνε απο πίσω εκείνη βογκούσε έντονα κάθε φορά που η μαύρη ψωλή εισχωρούσε στο μουνί της.

Ηταν πραγματικά μεγάλη πουτάνα πρέπει να το ομολογήσω κι εγώ ήμουν τοσο ερεθισμένος καθως την έβλεπα να ξεσκίζετε ανάμεσα σε δυο μαύρους πουτσαράδες, που έχυσα γρήγορα παίζοντας το καυλι μου. Στη συνέχεια αφου πήραν θέση πίσω της, κρατώντας την σκυμμένη στο καπό του αυτοκίνητου ξεκίνησαν εναλλάξ να την σφυροκοπούν πισωκολητά ποτε ο ένας και ποτε ο άλλος. Την έπαιρναν μαζι και οι δυο χωρίς έλεος, μεχρι που τα βογκητά της έγιναν σιγα-σιγα κραυγές ηδονής και ευχαρίστησης. Οι δυο μαυροι ψωλαραδες εναλλάσσονταν πισω της μέχρι που έχυσαν και οι δυο πάνω στον όμορφο κωλο της.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση

4 comments:

  1. που γαμιοσατε να ρθουμε κι εμεις καυλιαρηδες
    τακις

    ReplyDelete
  2. Ωραία! Γεια χαρά!

    ReplyDelete
  3. καύλα είστε....

    συνεχύστε έτσι....

    ReplyDelete
  4. τηνεχω εικοσι ποντους και γουσταρω να γαμαω παντρεμενς πουτανες σαν την δικη σου

    ReplyDelete