22.10.21

Ο κώλος της γυναίκας μου

 


Ο υπέροχος κώλος που βλέπετε στην φωτο είναι η κώλος της γυναίκας μου. Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε είναι ένας φανταστικός κώλος που σε προσκαλεί να τον αρπάξεις απο τα κωλομαγουλα και να τον λιώσεις μες τα χέρια σουΈπειτα ένας τέτοιος σαρκώδης πισινός για να μπορέσει να ανοίξει ανάμεσα στα κωλομέρια χρειάζεται κάτι μεγάλο και μακρύ δεν νομίζετε. Αυτη η μεγαλειώδης κωλάρα με το απύθμενο βάθος που διαθέτει έχει ανάγκη να γευτεί αρσενικές ψωλές αναλόγου μεγέθους. Αντίθετα η μικρή ροδαλή κωλοτρυπίδα της είναι σφιχτή σαν δαχτυλίδι και εφαρμόζει τέλεια σε κάθε πούτσο που θα καταφέρει να την παραβιάσει.

Η αλήθεια είναι ότι προτιμά στο μουνί άλλα όσες φορές δοκίμασε από πίσω ξετρελάθηκε. Ίσως είναι η «απαγορευμένη» φύση της πράξης ή το ζωώδες που την ερεθίζει. Όντας μια ανοιχτόμυαλη γυναίκα, της αρέσει να πειραματίζεται και να δοκιμάζει κάθε νέα ερωτική πράξη που μπορεί να της προκαλέσει έντονη ευχαρίστηση. Η δυσκολία είναι να βρεθεί ο κατάλληλος και με την ανάλογη εμπειρία να την ικανοποιήσει. Εγω δυστυχώς δεν μπορώ να τα καταφέρω όπως θα της άξιζε. Έπειτα επιθυμώ να μοιραστώ αυτο το αληθινό θαύμα της φύσης με κάποιον άλλον που μπορεί να την κάνει ευτυχισμένη. Η ιδια προτιμά τους νεαρούς ταύρους που οι ψωλες τους είναι συνέχεια καυλωμένες, έτοιμοι για δράση και μπορούν να διαπεράσουν εύκολα έναν τόσο απαιτητικό κώλο.  Βέβαια κάθε μεγάλος ψωλαράς είναι ευπρόσδεκτος να δοκιμάσει τις αντοχές του. 

Οπως βλέπετε η γλυκιά μου έχει ήδη στηθεί προκλητικά στα τέσσερα και περιμένει να της ανοίξετε τα κωλομαγουλα και να την ξεσκίσετε. Ο τροφαντός της κώλος προσφέρετε για κάθε είδους μεταχείριση. Μπορείτε να τον χουφτώσετε, να τον γλείψετε, να τον ανοίξετε στα δυο, να τον κοκκινίσετε στο ξύλο. Πάντα διαθέσιμος για ατέλειωτη πούτσα και ξεκώλιασμα, μια πραγματική απόλαυση για τους λάτρεις του πρωκτικού. Πείτε την αλήθεια, μια τέτοια θεσπέσια κωλάρα δεν είναι ντροπή να παραμένει αχρησιμοποίητη και ανεξερεύνητη;.


7 comments:

  1. Συνήθως οι φωτογραφίες της Malizia έχουν υδατογραφία-υπογραφή το όνομά της

    ReplyDelete
    Replies
    1. Καλύτερη υπογραφή από τον κώλο δεν υπάρχει!
      Φιλιά!

      Delete
  2. Ο κώλος της πουτάνας σου είναι για fisting στην κωλότρυπα και χύσιμο μέσα στο κωλάντερο. Κάθε φορά που θα σου παραπονιέται ότι πονάω ο κωλος της όταν κάθεται, εσύ θα της γαμάς την πληγιασμένη της κωλότρυπα για τιμωρία. Τα σέβη μου.

    ReplyDelete
  3. κωλαρα για αγρια ξεκωλιασματα και κωλοσκαμπιλα.και ποιος δεν θελει να γευτει μια τετοια κωλαρα.

    ReplyDelete
  4. Προτείνω να της πάρεις ως δώρο μια χοντρή σφήνα, χοντρή όμως, για το σπίτι (αυτό θα την κάνει να περπατάει σαν ξαναμμένη πόρνη) και για έξω μία λίγο μικρότερη. Πρώτα την μικρή με λιπαντικό για να συνηθίσει. Έτσι θα έχει την αίσθηση όλη μέρα ότι ξεκωλιάζεται στα όριά της και το μουνί της θα είναι διαρκώς βρεγμένο, έτοιμο να υποδέχεται πολλές πούτσες κατά την διάρκεια της ημέρας.

    ReplyDelete
  5. Αυτος ο κωλος δεν μου ειναι αγνωστος.καπου τον εχω ξαναδει.παιδια ειμαι ο Τ.αν θυμαστε ξενοδοχειο Ρ στην Ροδο.ατελιωτα γαμησια.φιλια στη μουναρα.

    ReplyDelete
  6. file eimai albanos kai gamao kala. gamao kai ti gynaika soy theleis

    ReplyDelete